Sjuksköterskor/Sjuksköterskestuderande sökes till sommarvikariat

Om arbetsplatsen

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Hemsjukvården har ansvaret för all sjukvård som ges i den enskildes hem när man är inskriven i denna vårdform inklusive särskilt boende. I uppdraget ingår att utifrån beställning från vårdcentralen utföra enstaka hembesök hos patienter i alla åldrar, som tillfälligtvis inte kan ta sig till sin vårdcentral. Du förväntas arbeta hos hemvårdsförvaltningens kunder i enlighet med våra värdegrundsord Tillit - Ödmjukhet - Respekt. I hemsjukvården arbetar idag drygt 100 sjuksköterskor i vår verksamhet som bedrivs dygnet runt. Vi är stolta över vår verksamhet och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska med varierad erfarenhet eller du som är nyutbildad och nyfiken på vår fantastiska hemsjukvård. Vi söker även dig som gått minst 4 terminer på sjuksköterskeprogrammet och kan arbeta som undersköterska tillsammans med våra sjuksköterskor. Du har kunskaper och praktisk erfarenhet kring läkemedelshantering, sårvård, KAD insättning/skötsel och blodprovtagning. Du skall ha en god förmåga att strukturera ditt arbete, vara flexibel samt lyhörd för patientens individuella behov. För att kunna utföra arbetet med bästa kvalitet krävs god servicekänsla och kommunikationsförmåga. Vi förutsätter god datorvana. Du arbetar utifrån ett serviceinriktat, flexibelt och professionellt förhållningssätt där du utgår ifrån fattade beslut, mål, policys och riktlinjer. Vi fäster stor vikt vid engagemang och personlig lämplighet. Körkort för personbil med manuell växellåda behövs om du arbetar i hemsjukvården, men inte om du söker till korttiden.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Vi söker vikarier till ett flertal tjänster, dag-, kvälls- och natt-tjänster. Ange i din ansökan vad du önskar. Med möjlighet till förlängning.
Tidsbegränsad till
2022-09-01
Publicerad
2021-12-13
Ansök senast
2022-03-31

Upplysningar

  • Vårdförbundet
    Telefon: 035-21 17 01

Ansökan

Referensnummer
C70401 - 2021 Ansök

Övrig information

Kontaktuppgifter: Åsa Fant: +46 722437669 Carina Hansson Zander +46 738681798 Laila Claesson +46 733841020 Maine Hellberg +46 708743279 För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag på polisens hemsida med ditt bank- id. Öppna E-tjänsten och beställ - "kontroll av egna uppgifter". Utdraget skickas till din brevlåda och ska tas med och uppvisas i samband med rekryteringen. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Varmt välkommen med din ansökan!