Grundskollärare svenska/engelska Trönningeskolan åk 7-9

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Trönninge verksamhetsområde ligger söder om Halmstad på gränsen till Laholms kommun. I området finns fyra förskolor, samt två skolor där Eldsbergaskolan är en F-6 skola och Trönningeskolan en F-9 skola. Skolans upptagningsområde sträcker sig utanför samhället. På Trönningeskolan går det totalt cirka 520 elever, varav ungefär 160 elever går på skolans fritidshem.

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare i svenska och engelska till Trönningeskolans högstadium. Det ingår också ett mentorskap. Tjänsten erbjuder ett utmanande och stimulerande arbete där du får utvecklas i din profession i ett tätt samarbete med övriga lärare i svenska och engelska samt arbetslaget vid högstadieenheten. Utöver undervisning består arbetet av att tillsammans med dina kollegor i arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen på skolan för att möta styrdokument och våra lokala utvecklingsområden. Du använder dig av pedagogisk dokumentation/formativ undervisning för att systematiskt förändra och förädla undervisningen.

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i svenska och engelska för åk 7-9 Om inte behörig lärare finns att tillgå kan obehörig med erfarenheter arbetsgivaren bedömer likvärdiga är välkommen att söka. Vi söker dig som kommer vara engagerad i elevernas undervisning och det kollegiala lärandet. Du behöver klara av att vara en tydlig och samtidigt lyhörd ledare i och utanför klassrummet. Du behöver klara av att använda flera utbildningsmetoder samtidigt i klassrummet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet med goda medledaregenskaper som bidrar till att utveckla hela vår skola.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 2200808 eller enligt överrenskommelse
Publicerad
2022-05-12
Ansök senast
2022-05-29

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
BUN 2022/00486 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!