Administratör inr. bemanning/rekrytering, Barn- och ungdomsförvaltningen

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Bemanningsenheten ansvarar för bemanning av vikarier inom förvaltningen. Vi rekryterar, hanterar personaladministration och ansvarar för teoretisk introduktion av nyanställda vikarier.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär både arbete med rekrytering och med bemanning. Du rekryterar nya vikarier tillsammans med dina två rekryteringskollegor och ansvarar för vikariebemanningen inom förvaltningen tillsammans med dina övriga kollegor på Bemanningsenheten. Arbetstiderna varierar men är förlagda helgfri vardag mellan 6:30-15:30.

Kvalifikationer

Du har högskoleexamen med inriktning HR/personal eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har mycket god IT-vana och utmärkt svenska i både tal och skrift. Du är lösningsfokuserad, drivande och kommunikativ. Du ska kunna arbeta från kl 6.30. Du trivs med att arbeta i team, är lyhörd för såväl kund, våra vikarier som kollegor/chef. Du har ett strukturerat arbetssätt och en utpräglad ansvarskänsla. Att bidra till enhetens utveckling av arbetssätt och processer är helt naturligt för dig. Du har en god förmåga att prioritera och växla mellan olika arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 2021-08-02 eller enligt överenskommelse Vikariatet varar tom 2022-06-30 med möjlighet till förlängning.
Publicerad
2021-05-03
Ansök senast
2021-05-17

Upplysningar

  • Mari Remse, enhetschef
    Telefon: 035-13 75 13
  • Åsa Malmberg
    Vision
    E-post: Åsa Malmberg

Ansökan

Referensnummer
BUN 2021/00310 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!