Vikarierande undersköterska med samordnaruppdrag Oskarströms hemtjänstgrupp

Om arbetsplatsen

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Vikariatet som undersköterska med samordnaruppdrag innebär att du är ett stöd för personalen i frågor som uppstår i verksamheten och kan leda och samordna arbetet vid behov. Tjänstens uppdrag består främst av administrativt arbete. Exempelvis planering för verksamhetens bemanning, lönehantering samt att ansvara för introduktion av nyanställda. Du har ansvar för planering av beslutade insatser för våra kunder i vårt planeringsverktyg, samt använder flera andra systemverktyg i ditt dagliga arbete. Har du erfarenhet från schemaläggning ser vi det som meriterande. Du är dessutom delaktig i det dagliga vård och omsorgsarbetet, där du utför beviljade insatser för verksamhetens kunder. I detta ingår bland annat medicinska insatser som utförs på delegation från sjuksköterska, personlig omvårdnad, inköp, städning och tvätt. Du skapar en god vardag för de boende genom vård, omsorg och service utifrån den enskildes behov och önskemål. Vi arbetar självklart med kunden i fokus!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av att arbeta som samordnare och planerare. Har du tidigare arbetat i en liknande roll ser vi det som meriterande. Du har en god datorvana, Intresse av teknik och välfärdsteknologi och har kunskaper i system som till exempel Heroma och intraphone, ange gärna i din ansökan vilka system du har kunskaper i. För att trivas i rollen som samordnande undersköterska trivs du i en arbetsmiljö med tidvis högt arbetstempo och löser uppkomna problem med god struktur- och planeringsförmåga. Som person är du tillmötesgående och lyhörd inför dem du samarbetar med och du har förmågan att skapa förtroende, trygghet och engagemang bland kunder, personal och samarbetspartners. Du arbetar självständigt med struktur och har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift och du trivs med att arbeta effektivt i en roll med många kontaktytor. Du har en förmåga att arbeta utifrån ett ekonomiskt perspektiv i förhållande till verksamheten och kan prioritera utifrån verksamhetens behov Vi värdesätter också att du är en trygg person, med hög social kompetens, med ett gott bemötande till alla samt arbetar efter Hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tjänsten är förlagd på dagtid, 37 timmars vecka. Tillträde enligt överenskommelse
Tidsbegränsad till
2022-12-31
Publicerad
2021-10-04
Ansök senast
2021-10-24

Upplysningar

  • Kommunal
    Telefon: 035-138070
  • Therese Karlsson
    Enhetschef
    Telefon: 0729-76 33 07

Ansökan

Referensnummer
C64414 - 2021 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag 442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Utdraget ska tas med i ett oöppnat kuvert och uppvisas i samband med rekryteringen. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Vi kommer gå igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. En översyn av uppdragen som planerare och samordnare kommer att göras under våren som kan innebära att man får söka om tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan!