Kock

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och löneadministration samt invånarvägledning. Brinner du för att ge bra service? Välkommen till oss, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och engagemang. Vi söker kockar med stort intresse för måltiden och matlagningen och ser god service som en självklarhet. Vi arbetar med samplanering mellan våra enheter vilket kan innebära arbete i olika kök. Tjänsternas placering gäller följande kök. Söndrumsskolan 6-9, Getingeskolan, Östergårdskolan, Sannarpsgymnasiet, Kattegattsgymnasiet, Galgbergets förskola, Frennarps förskola, Nyhems seniorrestaurang, måltidsservice resursgrupp.

Arbetsuppgifter

Traditionella köksuppgifter, alla delar i ett kök från planering, matlagning till disk och städning.

Kvalifikationer

Krav på restaurangutbildning på gymnasienivå eller det vi bedömer, likvärdig utbildning. ex. arbetsmarknadsutbildning inom restaurang och storhushåll eller minst 6 år arbetserfarenhet som kock i restaurangkök/storhushåll. Krävs också arbetslivserfarenhet inom branschen. Krav på kunskap och erfarenhet av arbete inom specialkost. Krävs god kunskap på att hantera och använda digitala verktyg då det är ett måste vid arbete med livsmedelsbeställningar, statistikrapportering och personalrapportering i olika verksamhetssystem. Körkort för bil är meriterande då arbetet kräver en flexibilitet och rörlighet i mellan våra verksamheter. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet. Som person är du trygg att ta egna initiativ och är flexibel i ditt arbete samt bekväm med att arbeta i högt tempo. Ett högt kvalitétstänk och viljan att bidra till utveckling. Du har lätt att uttrycka och göra dig förstådd i både tal & skrift. Gott samarbete är viktigt för dig och med omtanke och glädje bidrar du stort till ett positivt arbetsklimat både när det gäller kollegor och kund. Servicekontoret eftersträvar att ha medarbetare med olika egenskaper, förutsättningar och livserfarenheter. Det är samspelet mellan medarbetarnas olikheter och likheter som utgör en av servicekontorets framgångsfaktorer.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Publicerad
2021-09-13
Ansök senast
2021-09-26

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
SE 2021/00132 Ansök

Övrig information

Som medarbetare hos oss delar och bidrar du till vår gemensamma arbetskultur. Den uttrycks i våra lönekriterier, se dem på https://bit.ly/2VbZwaT Vi uppmuntrar till god hälsa och regelbunden rörelse. Halmstads kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag till alla anställda. Vid nyanställning ska utdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit. Intervjuer kommer ske fortlöpande under annonseringstiden. Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!