Socialsekreterare Vuxenenheten missbruk/beroende

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter

Vuxenenheten vänder sig till personer som har ett beroende eller psykiska funktionsnedsättningar. Målgruppen är vuxna personer som antingen kan söka sig till enheten på egen hand eller bli aktuella genom anmälningar från någon i sin omgivning. Till enhetens arbetsuppgifter hör att utreda behov av missbruksbehandling i öppen-eller slutenvård, boendeinsatser och övriga stödinsatser. Socialsekreterarna på enheten arbetar utifrån Socialtjänstlagen (SoL) och Lagen om vård av missbrukare (LVM)

Kvalifikationer

Socionomutbildning eller annan utbildning so arbetsgivaren bedömer likvärdig. Socialrätt är ett krav. De personer vi söker bör ha erfarenhet av arbete med målgruppen, är trygg med att arbeta självständigt och har lätt för att samarbeta i grupp och med andra personer i klientens nätverk. Du är flexibel i ditt arbetssätt och kan hantera stressiga situationer. Det är meriterande med erfarenhet av handläggning och dokumentation. Körkort är ett krav.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 211101 och vikariat 1 år med eventuell förlängning
Publicerad
2021-08-31
Ansök senast
2021-09-15

Upplysningar

 • Anders Gustavsson, enhetschef
  Telefon: 035-13 95 18
 • Klara Rydhög, Vision
  Vision
  Telefon: 035-137843
 • Anders Wessfeldt, SSR
  Telefon: 035-18 37 76

Ansökan

Referensnummer
SN 2021/00185 Ansök

Övrig information

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi undanber oss vänligen med bestämt erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid