Supporttekniker

Om arbetsplatsen

Laholmsbuktens VA AB har ett av de bästa uppdragen som finns. Vi arbetar för en hållbar framtid med rent dricksvatten, friska vattendrag och hav, för nuvarande och kommande generationer. Vi är en del av landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag. Med utgångspunkt i Agenda 2030 försörjer vi Halmstads och Laholms kommuner med dricksvatten och ser till att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Vill du vara en del av en organisation som erbjuder arbetsglädje, delaktighet och utmanande arbetsuppgifter, där du får vara med och påverka utvecklingen av miljön och samhället i våra två växande kommuner?

Arbetsuppgifter

Är du en engagerad lagspelare, som med hjälp av egen och andras sakkunskap, vill vara med och utveckla IT inom Laholmsbuktens VA AB? Är du prestigelös i din roll och trivs med en operativ tjänst där du är med och stöttar organisationen i operativa IT-frågor, då passar du perfekt in hos oss och är välkommen att söka till tjänsten som supporttekniker. Som supporttekniker arbetar du tillsammans med ett gäng härliga kollegor där du hjälper användare med IT-relaterade problem. Exempel på arbetsuppgifter är: • Felsökning av dator, mobil, skrivare och annan teknisk utrustning (inom t.ex. hårdvara, mjukvara, applikationer, nätverk och skrivare) • Hantera mindre ärenden inom nätverk (switch, router och brandväggar) • Ta hand om driftstörningar • Installera nya program och applikationer • Felsökning av klienter och applikationer

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av PC- och användare support och vi ser gärna att du har minst gymnasiekompetens med fördel inom IT. Du bör ha mycket goda kunskaper inom Windows 10. Du bör även ha god kunskap inom Microsoft 365 för företag, mobiltelefonhantering, datorkommunikation samt avancerad felsökning av hard - och mjukvara. Det är meriterande om du har erfarenhet av Intune och SCCM. Som person har du har ett genuint intresse för teknik, en vilja att utvecklas samt ett driv att hjälpa andra. I ditt förhållningssätt är du fokuserad på att ge service, har ett stort tålamod, är lyhörd och öppen för andras lösningar och erfarenheter och får saker att hända. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och för att klara av tjänsten behöver du ha en god social kompetens och goda kunskaper i svenska och engelska språket (tal och skrift).

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Publicerad
2021-07-19
Ansök senast
2021-08-29

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
LBVAAB 2021/00312 Ansök

Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer genomföras innan anställningen träder ikraft. B-körkort är ett krav. Laholmsbuktens VA tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.