Grundskollärare i spanska till Getingeskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Getingeskolan växer och till hösten 2022 är vi över 320 elever i årskurs 7-9, ca 100 elever i årskurs 6 och 18 elever på grundsärskolan. Du kommer att arbeta med ett glatt och utvecklingsinriktat gäng som utmanar och vill bli utmanade. På Getingeskolan arbetar vi tillsammans, därför söker vi dig som är en lagspelare. Vår drivkraft är att i alla lägen göra de som är bäst för eleverna. Vi lever efter - Här gör vi varandra bra! Det ställer krav på oss, vilket tilltalar oss.

Arbetsuppgifter

Vi söker grundskollärare för undervisning i spanska som även kan kombineras med undervisning i svenska till Getingeskolan. Som lärare är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Arbetet består av att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån våra styrdokument och verksamhetens mål. Det pedagogiska ansvar som lärare har för att eleverna ska nå målen kräver ofta uppfinningsrikedom, kreativitet och flexibilitet. Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Arbetet ställer krav på samverkan med övriga kollegor på skolan i en prestigelös anda. Vi söker dig som har ett tydligt pedagogiskt ledarskap där du arbetar med inkluderande lärmiljöer. Du ger alla elever förutsättningar utifrån deras behov och god förmåga att skapa struktur. I uppdraget som lärare krävs god förmåga att använda en för eleven och gruppen en väl anpassad metodik. Mentorsuppdraget delar du tillsammans med en kollega. Ni ansvarar tillsammans för en utav våra klasser och ni kommer att följa dem tills de slutar årskurs nio. Undervisning i grundsärskolans äldre åldrar kan förekomma. Tjänsten innebär antingen undervisning i enbart spanska 50 % i årskurs 6 -9 eller spanska 50 % i kombination med undervisning i svenska 50 % i årskurs 7-9.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med behörighet att undervisa spanska (och svenska) i årskurs 6-9. Vi lägger stor vikt vid dina tidigare erfarenheter och din personliga lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid / deltid
Tillträde
Tillsvidareanställning, 50-100 % beroende på din behörighet. Tillträde 8 augusti 2022.
Publicerad
2022-04-25
Ansök senast
2022-05-15

Upplysningar

 • Sandra Tomin
  Rektor
  Telefon: 0721-556863
  E-post: Sandra Tomin
 • Lärarförbundet
  Till central expedition
  Telefon: 035-13 79 97
 • Lärarnas Riksförbund
  Expedition
  Telefon: 035-13 79 98

Ansökan

Referensnummer
BUN 2022/00400 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!