Grundskollärare till åk F-3, Brearedsskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Brearedsskolan är en enparallellig F-6-skola med ca 160 elever, som ligger i natursköna Simlångsdalen, ca 15 minuters bilväg från centrala Halmstad. På skolan arbetar ca 20 personer som alla har gemensamt att vi vill göra skillnad för våra elever. Hos oss känner alla alla och beslutsvägarna är korta. Alla elever ska, efter förmåga, ges goda förutsättningar för att utvecklas så långt som möjligt i sitt lärande på vår skola. Verksamheten använder ofta den fantastiska utemiljön med idrottsplats, skog och sjö i undervisningen. Vi kan också stoltsera med en av Halmstads absolut bästa skolgårdar. Vi söker en vikarierande grundskollärare F-3 för läsåret 2022/2023.

Arbetsuppgifter

Vi söker en ny kollega till Brearedsskolan. Arbetet består i att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån våra styrdokument och verksamhetens mål. På Brearedsskolan är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt. Vi är ett litet kollegium och alla känner alla på skolan. Vi söker dig som är engagerad i ditt pedagogiska uppdrag, är intresserad av skolutveckling och vill ta ansvar för helheten. Du är öppen, nytänkande och vågar titta på din egen undervisning utifrån forskning och beprövad erfarenhet för att kunna utmana dig själv och andra i ert arbete. Du tror på att gruppen stärker individen genom att olikheter lyfts fram som tillgångar, samt att individen stärker gruppen genom att varje elev får utveckla sina styrkor och förmågor på ett sätt som kommer gruppen till gagn. Du har höga förväntningar på dina elever och strävar alltid efter att varje elev ska nå så långt som möjligt utifrån sin egen förmåga. Du förväntas synliggöra elevernas progression och genom det stärka deras positiva lärandeidentitet. Du arbetar medvetet och kontinuerligt med normer och värdegrund tillsammans med eleverna och är skicklig på att bygga relationer. På skolan arbetar vi tillsammans för alla våra elever. Du förväntas samverka med hemmen för att skapa förtroende och tillit.

Kvalifikationer

Legitimerad grundskollärare F-3. Du är en stabil och trygg person och har god förmåga att skapa förtroende hos omgivningen. Du kan arbeta självständigt, är tydlig, handlingskraftig, lyhörd och kan anpassa dig efter elevernas behov. Du arbetar lugnt och systematiskt och är van att möta elever med olika former av behov och anpassa verksamheten efter det. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 2022-08-08
Publicerad
2022-05-13
Ansök senast
2022-05-26

Upplysningar

  • Klas Almer
    Rektor
    Telefon: 0720-836 420
  • Lärarförbundet
    Till central expedition
    Telefon: 035-13 79 97

Ansökan

Referensnummer
BUN 2022/00496 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!