Akutrekryterare

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Socialförvaltningen ansvarar för insatser till barn, ungdomar, familjer samt personer med funktionsnedsättning eller någon form av beroende. Vi bedriver även förebyggande och uppsökande arbete och lägger stor vikt vid ett respektfullt bemötande. Socialförvaltningen startade i oktober 2018 en gemensam bemanningsenhet för att matcha lediga pass med månadsanställd personal och timanställda medarbetare inom verksamheterna personlig assistans, boendestöd, korttidsverksamheter och bostad med särskild service. Vårt huvudmål är att kunna erbjuda alla våra brukare insatser av god kvalitet, insatser i rätt tid och med kompetent stöd av våra medarbetare oavsett anställningsform. Avsikten är också att en gemensam hantering ska bidra till en mer enhetlig rekrytering och introduktion av timvikarier, och därmed en positiv väg in i vår organisation. Strävan är dessutom att genom god samverkan underlätta vardagen för enhetschefer och medarbetare i våra kärnverksamheter genom att ta över ansvaret för att matcha lediga pass med tillgängliga medarbetare med efterfrågad kompetens och erfarenhet.

Arbetsuppgifter

Vi är idag 10 medarbetare med olika uppdrag i bemanningsenheten och behöver förstärkning med en allmän visstidsanställning samt timvikarier. Uppdraget består i att utifrån ett helhetsperspektiv matcha verksamheternas och brukarnas behov med tillgänglig kompetens. Du kommer att arbeta mycket i systemet HEROMA, så god datorvana och intresse för att lära dig använda system är viktig. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och förmåga att fatta snabba beslut. Arbetet sker på dagtid, schemalagt måndag till söndag med varierande tider mellan 06:30-17:00. Räkna med ett högt tempo och ett stort eget ansvar men också utrymme att vara med och vidareutveckla förvaltningens arbete med Heltidsarbete som norm. Vi har löpande urval och rekrytering så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Ange gärna om Du är intresserad av allmän visstidsanställning eller timanställning (eller båda)

Kvalifikationer

Du som sökande har gymnasiekompetens som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten. Vi ser även att du har god förmåga att arbeta i olika digitala system, har du erfarenhet av HEROMA ser vi det som positivt. Erfarenhet av bemanning och personalplanering ser vi som meriterande och om du tidigare arbetat med personer som är i behov av stöd. Ett gott bemötande och särskilt god samverkan med andra är av yttersta vikt i tjänsten samt att du trivs att arbeta i ett högt temp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Tidsbegränsad till
2022-08-31
Publicerad
2021-10-06
Ansök senast
2021-10-31

Upplysningar

  • Robin Shaw
    Enhetschef
  • Klara Rydhög
    Vision

Ansökan

Referensnummer
SN 2021/00219 Ansök

Övrig information

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi undanber oss vänligen med bestämt erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.