Planskötare Idrott centrum

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens lokaler, infrastruktur och offentliga miljö. Vi ansvarar också för Halmstads idrotts- och fritidsverksamhet genom samverkan och stöd till föreningslivet. Vi söker nu en idrottplatsarbetare som vill bli en del av Idrott centrum och sköta om våra idrottsplatser.

Arbetsuppgifter

Halmstad kommun ansvarar för driften av sex idrottsplatser som du, tillsammans med dina kollegor, sköter om. Du ingår i arbetsgruppen Idrott centrum som består av 4 andra idrottsplatsarbetare. I arbetet ingår allt från planering och genomförande till uppföljning av skötselåtgärder på våra idrottsplatser. Arbetsuppgifterna består bland annat av mekaniska driftåtgärder av fotbollsplaner, såsom klippning, vertikalskärning, luftning och sanddress, men även enklare uppgifter som renhållning. Utöver det har vi även en fin, helt nyrenoverad, friidrottsarena som vi sköter om. I tjänsten ingår också ett antal helg- och kvällspass, då vi bemannar upp Örjans Vall i samband med elitmatcher. På vinterhalvåret jobbar vi till stor del med våra idrottshallar och gymnastiksalar, där vi inventerar, lagar och byter ut idrottmaterial och ljuskällor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet och ett stort intresse av grässkötsel. B-körkort är ett krav för tjänsten. Greenkeeper-/Groundsmanutbildning eller motsvarande är meriterande. Som person är du noggrann i ditt sätt att arbeta och du brinner för att leverera en bra produkt för kunden. Du är nyfiken på att lära dig nya saker och strävar alltid efter förbättring. Dina tidigare erfarenheter och kunskaper gör att du har en god förståelse för vad kunden förväntar sig och hur ditt jobb påverkar kundernas verksamhet. Du behöver också ha ett flexibelt förhållningssätt och kunna ställa om vid nya förutsättningar, då exempelvis vädret i hög grad påverkar vilka skötselåtgärder som sker vid vilken tidpunkt. På vinterhalvåret kommer du att hjälpa till med administrationen gällande inventering och utbyte av idrottmaterial i våra idrottshallar och gymnastiksalar. Därav är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tjänsten är tillsvidare på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.
Publicerad
2021-11-12
Ansök senast
2021-12-01

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
TFN 2021/01179 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!