Undersköterska hjärtats hemtjänst

Om arbetsplatsen

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Hos oss utgår vi från den enskilde kundens behov och önskemål för att utforma vård, omsorg och service i nära samarbete med sköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. En dag hos oss innebär vård och omsorgsuppgifter, delegerade HSL insatser och service tillsammans med härliga kollegor. Till din hjälp har du en rad digitala hjälpmedel. Vi har digitala lösningar för att registrera våra insatser hos kunder, att signera givna läkemedel och att dokumentera i vårt verksamhetssystem och kvalitetssäkringssystem. Vi använder även digitala nycklar för ett säkert och tryggt arbetssätt. Våra digitala lösningar i arbetet innebär att du förväntas kunna använda både dator och mobiltelefon. Vi kör både automatväxlade elbilar och manuella bilar samt el-cyklar. Du förväntas kunna använda samtliga fordon. I vårt dagliga arbete krävs det att du har initiativförmåga och kan jobba självständigt men även i grupp. Detta är extra viktigt då du kommer arbeta i en intraprenad där vårt mål är att ständigt ligga i framkant. Som en del av intraprenaden förväntas man vara framåtsträvande och komma med förbättringsförslag och att ha en konstruktiv inställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeexamen och är positiv till digitaliseringen som pågår i samhället och som även påverkar vår arbetsdag, varje dag. Du är glad och positiv som person, du är också lyhörd då det är viktigt för att skapa förtroende och trygghet för kunden. Vi förväntar oss att du har ett gott bemötande, är kommunikativ och att du arbetar efter hemvårdsförvaltningen värdegrund: Tillit, respekt och ödmjukhet. Det är inget krav men meriterande om du har arbetat i de verksamhetssystem som vi använder, exempelvis Magna Cura, Heroma och Intraphone. Kunskap och erfarenhet av dokumentation i system via mobiltelefon eller dator är ett krav för tjänsten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-Körkort för personbil krävs för tjänsten.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Publicerad
2021-12-29
Ansök senast
2022-01-16

Upplysningar

 • Linda Ajeti
  Enhetschef
  Telefon: 073-345 51 70
 • Kommunal
  Telefon: 035-138070
 • Joakim Trané
  Enhetschef, Intraprenad hemtjänst

Ansökan

Referensnummer
C71992 - 2021 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Om du blir kallad till intervju vill vi att du kan styrka dina meriter med intyg, betyg och referenser. För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag på polisens hemsida med ditt bank- id. Öppna E-tjänsten och beställ - "kontroll av egna uppgifter". Utdraget skickas till din brevlåda och ska tas med och uppvisas i samband med rekryteringen Varmt välkommen med din ansökan!