Grundskollärare till Getingeskolan F-3

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Getingeskolan är en F-9 skola med cirka 650 elever. Vår slogan är Vi gör varandra bra. Skolan är från hösten 2021 uppdelad i 3 stadier F-3, 4-6, 7-9 samt grundsärskolan 1-9. Vi har även 2 fritidshem på grundskolan och 1 fritidshem i grundsärskolan. Vår verksamhet på Getingeskolan växer och vi söker dig som är intresserad av att tillsammans med oss arbeta för att möta alla våra elevers behov och vara delaktig i vårt trevliga personalarbetslag.

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare till Getingeskolan. Som lärare är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Arbetet består av att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån våra styrdokument och verksamhetens mål. Det pedagogiska ansvar som lärare har för att eleverna ska nå målen kräver ofta uppfinningsrikedom, kreativitet och flexibilitet. Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Arbetet ställer krav på samverkan med övriga kollegor på skolan i en prestigelös anda. I uppdraget som lärare krävs god förmåga att analysera barnets behov och förmåga att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik. Du kommer att vara klasslärare och mentor för en klass på skolan i de yngre åren åk 1-3. Du kommer samverka med skolans elevhälsoteam och med dina mentorskollegor samt resurser. Skolan arbetar med EHM (elevhälsomöten).

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i åk 1-3. Extra meriterande är att du har läs och skrivinriktning i din utbildning.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde/Tillträdesbeskrivning: Höstterminens start 2021.
Publicerad
2021-06-09
Ansök senast
2021-06-27

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
BUN 2021/00441 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!