Utbildningsplanerare

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna. Kattegattgymnasiet är en nybyggd skola med plats för 1600 elever och 180 personal. Vi har både introduktionsprogram, yrkesprogram och teoretiska program. Det är en Hjärnsmart skola vilket innebär att vi i vår nya skola skapat möjligheter att ge elever och personal redskap som man bär med sig under sin tid hos oss men även i ett livsperspektiv.

Arbetsuppgifter

Kattagattgymnasiet söker nu en utbildningsplanerare. Är det du? Gör testet nedan! - Jag är en mycket god administratör med ett genuint intresse för arbete inom skolvärlden. - Jag brinner för att leverera god service med ett öppet sinne för att hitta nya sätt att utveckla och stötta skolans administrativa funktion. - Jag klarar av att planera och organisera projekt i god tid och har möjliga förändringar i beaktande i mitt dagliga arbete. Vi söker nu dig som ska agera spindeln i nätet inom skolans administration. Vi förväntar oss att du tycker det är intressant och roligt att utveckla och stötta skolans administrativa organisation. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att vara ansvarig för skolans olika handlingsplaner, årshjul och vara ett stöd för reception, elevregistrering och schemaläggning. Vi förväntar oss att du tycker om att ligga steget före för att se till att administrationen lägger i rätt fas kopplat till verksamhetens arbete. Det finns stora möjligheter att påverka innehållet i sitt arbete själv och beroende på skiftande behov kan tjänsten utvecklas i olika riktningar under arbetets gång.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning och gärna erfarenhet kopplat till utbildning inom gymnasieskolan. Vidare är det ett krav att du har erfarenhet från skoladministration. Det är meriterande om du har erfarenhet från schemaläggning, IST-administration och Extens. Dessutom ser vi gärna att du har hög kompetens inom administration som diarieföring och arkivering. Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmsta kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet krävs.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Publicerad
2021-09-08
Ansök senast
2021-09-29

Upplysningar

 • Rikard Sjödahl
  Gymnasiechef
  Telefon: 070-598 74 74
 • Marie-Louise Pettersson
  Administrativkoordinator
  E-post: Marie-Louise Pettersson
 • Ewa Gunnarsson
  Vision
  Telefon: 070-890 71 75

Ansökan

Referensnummer
UAN 2021/00270 Ansök

Övrig information

Om du erbjuds anställning inom gymnasie- och gymnasiesärskolan på Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Tjänsten tillsätts under förutsättningar att vederbörliga beslut tas i organisationen. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!