Supporttekniker

Om arbetsplatsen

Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och löneadministration samt invånarvägledning. Brinner du för att ge bra service? Välkommen till oss, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och engagemang.

Arbetsuppgifter

Som supporttekniker på gymnasiesskola tillhör du kommunens IT-service, området för Användarstöd och digitalisering. Din huvudsakliga placering är på Sannarpsgymnasiet men en viss del av din arbetstid arbetar du för IT-service servicedesk. Som supporttekniker är du i första hand ett stöd för skolans personal med användar- och systemstöd, felsökning på datorer och annan IT-relaterad utrustning. Som medarbetare i Servicedesk är din primära uppgift att ge support via telefon samt hantera de ärenden som inkommer via vår supportportal.

Kvalifikationer

VI SÖKER DIG SOM: Vi söker dig som är en klurig problemlösare och som trivs med att hantera alla möjliga IT-relaterade frågor. Vi söker dig som gillar att jobba nära våra användare och som sätter användarens behov i fokus. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av PC- och användarsupport, du har goda kunskaper i Windows och Microsoft 365. Meriterande är om du tidigare arbetat med ärendehantering i Servicenow. Tjänsten är säkerhetsklassad och som medarbetare i skolan ska du kunna visa utdrag ur belastningsregistret.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt ök
Publicerad
2021-11-25
Ansök senast
2021-12-01

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
SE 2021/00169 Ansök

Övrig information

Som medarbetare hos oss delar och bidrar du till vår gemensamma arbetskultur. Den uttrycks i våra lönekriterier, se dem på https://bit.ly/2VbZwaT Vi uppmuntrar till god hälsa och regelbunden rörelse. Halmstads kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag till alla anställda. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit. Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.