Planerare

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter

Som planerare för vårt ledningsnät kommer du tillsammans med gruppchefer och verksamhetskontroller att bland annat arbeta med att; • ta fram underlag för uppdragsbeställningar av utredningar och projekt både internt och externt • delta i förnyelseplanering och följa upp investerings- och driftsbudget • delta i och i vissa fall driva utredningar och uppdrag/projekt inom avdelningen • delta vid slutbesiktningar vid om- och nyproduktion. • samordna rörnätsgruppen • registrera och flöja upp driftrapporter i vårt kartprogram (Dp Water) • ta fram UH-planer på ledningsnätet • rapportering i VASS (Svenskt Vattens Statistik System)

Kvalifikationer

Vi söker dig som har mycket goda VA-kunskaper inom ledningsnät, relevant teknisk utbildning från högskola/universitet eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Utbildning eller erfarenhet av mark- och anläggningsentreprenad. Du har erfarenhet av praktiskt GIS arbete. För att lyckas i rollen behöver du vara drivande, lösningsorienterad, ansvarstagande och strukturerad. Du har också en vilja att utveckla och förbättra. Du kommer ha många både interna och externa kontaktytor och du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. En viktig del av arbetet är att förmedla resultatet av de utredningar du utfört eller beställt och därför är det viktigt att du är bra på att kommunicera på svenska, muntligt såväl som skriftligt.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Publicerad
2021-08-23
Ansök senast
2021-10-03

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
LBVAAB 2021/00356 Ansök

Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer genomföras innan anställningen träder ikraft. B-körkort är ett krav. Laholmsbuktens VA tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Rekrytering kommer ske löpande så inkom med din ansökan så snart du kan.