Planeringssekreterare

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Socialförvaltningen ansvarar för insatser till barn, ungdomar, familjer samt personer med funktionsnedsättning eller någon form av beroende. Vi bedriver även förebyggande och uppsökande arbete och lägger stor vikt vid ett respektfullt bemötande.

Arbetsuppgifter

Vill du vara med i socialförvaltningens arbete med att ta sig an de utmaningar som socialtjänsten står inför? Vill du bidra till att forma framtidens välfärd där vi använder digitala lösningar och välfärdsteknik med utgångspunkt från våra brukare och klienters behov? Då är du välkommen att söka tjänsten som planeringssekreterare vid Avdelningen för Boende och korttid på socialförvaltningen. Avdelningen ansvarar för verkställighet av bostad med särskild service, korttidstillsyn och korttidsvistelse enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Andra lagstiftningar som styr avdelningens verksamhet är Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och Socialtjänstlagen (SoL). All personal i verksamheten ska även ha god kunskap om de grundläggande värden som uttrycks i FN:s konvention om rättigheter för personer med funktionsnedsättning och FN:s konvention om barnets rättigheter. Du kommer att ha en rad arbetsuppgifter av skiftande karaktär på avdelningen. Du ingår i avdelningens stab och arbetar på uppdrag av avdelningschefen. Du kommer att vara ett kvalificerat administrativt stöd till avdelningens alla verksamheter. Du kommer att hålla ihop avdelningens arbete med verksamhetsplaner och planeringsanalys. Du kommer att arbeta med kvalitets- och utvecklingsarbete inom avdelningen och tillsammans med förvaltningens motsvarande funktioner. Du kommer att ingå i externa och interna arbetsgrupper och du kommer att utföra informationsinsatser utifrån de uppdrag du får.

Kvalifikationer

Socionomexamen, eller annan av arbetsgivaren bedömd likvärdig högskoleutbildning. Du har erfarenhet av socialt arbete. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har en god analytisk förmåga. Du är kreativ och nytänkande och du upprätthåller en positiv attityd till arbetet. Du hanterar och anpassar dig till de krav och utmaningar som rollen ställs inför. Du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och har stor förmåga att skapa goda relationer med brukare, kollegor, samarbetspartners och ledning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Publicerad
2022-05-04
Ansök senast
2022-05-29

Upplysningar

 • Christel Lood
  Avdelningschef
  Telefon: 035-137846
 • Joanna Duncalf
  Vision
  Telefon: 035-138744
 • Anton Karlsson
  Akademikerförbundet SSR
  Telefon: 035-13 78 58

Ansökan

Referensnummer
SN 2022/00133 Ansök

Övrig information

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi undanber oss vänligen med bestämt erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.