Abonnentingenjör

Om arbetsplatsen

Laholmsbuktens VA AB har ett av de bästa uppdragen som finns. Vi arbetar för en hållbar framtid med rent dricksvatten, friska vattendrag och hav, för nuvarande och kommande generationer. Vi är en del av landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag. Med utgångspunkt i Agenda 2030 försörjer vi Halmstads och Laholms kommuner med dricksvatten och ser till att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Vill du vara en del av en organisation som erbjuder arbetsglädje, delaktighet och utmanande arbetsuppgifter, där du får vara med och påverka utvecklingen av miljön och samhället i våra två växande kommuner?

Arbetsuppgifter

Som abonnentingenjör arbetar du med våra kunder och ger kvalificerad rådgivning till allt mellan stora företagskunder till villakunder. Du hanterar VA-avgifter och fakturafrågor, genomför utredningar och ger rådgivning kring va-taxan. Frågorna rör såväl tekniska som juridiska och ekonomiska frågor. Du kommer också att uppdatera och komplettera vårt abonnentregister. Ingen dag är den andra lik, du kommer ständigt att ställas inför nya utmaningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lämplig akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterade om du har erfarenheter inom VA-branschen. Du är van vid att jobba självständigt så väl som i grupp, är flexibel, stresstålig, noggrann, har bra ordningssinne och hög servicekänsla. Eftersom arbetet innebär mycket kundkontakter och formulering av olika typer av skrivelser är det viktigt att vara kommunikativ och kunna uttrycka sig väl i tal och skrift. Att ha kundfokus är en självklarhet för dig och du har lätt för att skapa goda relationer med andra. Vi kommer i denna befattning lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Publicerad
2021-06-28
Ansök senast
2021-08-08

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
LBVAAB 2021/00310 Ansök

Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer genomföras innan anställningen träder ikraft. B-körkort är ett krav. Laholmsbuktens VA tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.