Sommarjobb som stödassistent, personlig assistent eller boendestödjare

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Socialförvaltningen ansvarar för insatser till barn, ungdomar, familjer samt personer med funktionsnedsättning eller någon form av beroende. Vi bedriver även förebyggande och uppsökande arbete och lägger stor vikt vid ett respektfullt bemötande.

Arbetsuppgifter

Söker du ett litet varmare sommarjobb ? Socialförvaltningen kan erbjuda flera olika yrkesroller inom våra avdelningar, vuxenavdelningen, avdelningen för boende och korttid, samt avdelningen för stöd och service. Personlig assistent - du arbetar med att stödja en annan människa i vardagen på den assistansberättigades villkor, Boendestödjare - du arbetar med habiliterings-och rehabiliteringsinsatser för den enskilde utifrån individuella behov. Stödassistenter - Du arbetar med att ge de boende individuellt anpassat stöd i deras hemmiljö, arbete och fritid. Vårt erbjudande till Dig är: - Du kommer att arbeta med att göra det möjligt för personer med funktionsnedsättning att utvecklas och ha en meningsfull tillvaro. Du kan jobba på gruppbostäder eller i brukarnas hem. - I ditt arbete skapar du värdefulla relationer med andra människor som stöttar dem till ett aktivt socialt och innehållsrikt liv. - Att arbeta hos oss innebär variation, du får möta många olika människor och se dem utvecklas - och genom mötena själv utvecklas som person. - Du kommer att ingå i ett arbetslag med positiva och engagerade kollegor och nära ledarskap - Ett aktivt jobb där ingen dag är den andra lik.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du går eller har gått vård och omsorgsprogrammet. Du som är 18 år eller äldre är välkommen att jobba med oss. God kunskap i svenska språket krävs i både tal och skrift. Du är ansvarsfull och har en positiv inställning till att jobba inom vård och omsorg. Du är engagerad, flexibel och lyhörd - såväl med brukare samt med anhöriga och kollegor. Vi ser fram emot din ansökan och du kommer att få en spännande och utvecklande sommar hos oss! Ange i ditt CV vilken yrkesroll du är intresserad av; Personlig assistent, stödassistent, boendestödjare - eller samtliga. Vi tillämpar löpande urval

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Publicerad
2021-01-13
Ansök senast
2021-05-28

Upplysningar

 • Sophie Comnell
  Enhetschef Boende och Korttid
  Telefon: 035-138107
 • Anna Jönsson
  Enhetschef Boende och Korttid
  Telefon: 035-138621
 • Kristina Telenius Johansson
  Enhetschef Vuxenavd
  Telefon: 035-138621
 • Emily Marshall
  Enhetschef stöd och service
  Telefon: 035-139534

Ansökan

Referensnummer
C46214 - 2021 Ansök

Övrig information

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi undanber oss vänligen med bestämt erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.