Biståndshandläggare vikariat

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en biståndshandläggare till längre vikariat på myndighetsenheten. Tjänsten innebär att du ska ha förmåga att hantera ett flertal individärenden med olika komplexitetsgrad samtidigt. Dina arbetsuppgifter består bland annat av vårdplaneringar på sjukhus och korttidsboende, hembesök, ta beslut, skriva utredningar och dokumentation samt uppföljningar både i ordinärt boende och särskilda boenden. Biståndsenheten arbetar fortlöpande med att utveckla verksamheten och den person vi söker ska vara delaktig och bidra till utveckling och känna engagemang i förändringsarbetet. Enheten är en platt organisation med teamindelning med medledarskap som nyckelord.

Kvalifikationer

Vi söker primärt dig som har socionomutbildning och sekundärt dig med likvärdig utbildning där socialrätt 30 HP ingår. Bifoga ditt examensbevis från socionomutbildning i ansökan. Du har körkort för personbil med manuellt växlad personbil, då en del av arbetstiden är förlagd hemma hos kunder eller på sjukhuset. Du har kunskap och erfarenhet av att dokumentera på svenska, via mobiltelefon och dator. Som person visar du intresse och förståelse för de kunder du möter och arbetar för en god kommunikation och gott samarbete med de kollegor, anhöriga och andra professioner som arbetar kring kunden. Du har ett självständigt arbetssätt, är strukturerad, med god förmåga att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare är du flexibel och beslutsam, du anpassar dig till ändrade omständigheter och driver processer på ett målinriktad sätt. Då arbetet innebär kontakter med många samarbetspartners bör du ha en mycket god samarbetsförmåga.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
snarast enligt överenskommelse
Tidsbegränsad till
2022-09-01
Publicerad
2021-08-27
Ansök senast
2021-09-19

Upplysningar

 • Åsa Rane
  Chefsstöd
  Telefon: 035-137000
 • Markus Andersson
  Facklig representant Vision
  Telefon: 076-880 91 11
 • SSR, Josef Stenberg
  Telefon: 035-137000

Ansökan

Referensnummer
C61629 - 2021 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag 442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Utdraget ska tas med och uppvisas i samband med rekryteringen. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi kommer kalla till intervjuer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan!