Sjuksköterska till hemsjukvården

Om arbetsplatsen

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Hemsjukvård innebär att du utför planerade och brådskande hälso- och sjukvårdsinsatser i den enskildes hem oavsett boendeform. Som sjuksköterska/specialistsköterska gör du sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom medicinska bedömningar, insatser och hanterar medicintekniska produkter. Du ansvarar för läkemedelshantering samt handleder, delegerar och säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning inom geriatrik, öppen hälso-och sjukvård eller psykisk ohälsa hos äldre är meriterande. Som person är du stabil och empatisk och har förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter och olika situationer. Du samarbetar bra med andra och trivs med teamarbete. Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete. B-körkort är ett krav för att vara aktuell för tjänsten.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Publicerad
2021-08-24
Ansök senast
2022-01-24

Upplysningar

 • Vårdförbundet
  Telefon: 035-21 17 01
 • Laila Claesson
  Telefon: +46 733841020
 • Anna-Karin Liljedahl
  Vårdförbundet
  Telefon: 035-14 47 47

Ansökan

Referensnummer
C61429 - 2021 Ansök

Övrig information

Kontaktuppgifter ansvarig områdeschef: Åsa Fant, Hemsjukvård och korttid/växelvård - 0722-43 76 69 Maine Hellberg Hemsjukvård - +46 708743279 Dljara Kolovoskaya Hemsjukvård dag - +46 703735406 Laila Claesson Hemsjukvård kväll och samordnande sjuksköterska - +46 733841020 Carina Hansson Zander hemsjukvård natt- +46 738681798 För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag 442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Utdraget ska tas med i ett oöppnat kuvert och uppvisas i samband med rekryteringen. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Rekrytering sker löpande, så vänta in med att skicka in din ansökan. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Varmt välkommen med din ansökan!