Traktorförare till Renhållning (sommarjobb)

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens lokaler, infrastruktur och offentliga miljö. Vi ansvarar också för Halmstads idrotts- och fritidsverksamhet genom samverkan och stöd till föreningslivet.

Arbetsuppgifter

Du ingår i arbetslaget för renhållning där vi är sju kollegor som sköter renhållningen av kommunens offentliga miljö t.ex. på gator, cykelbanor och torgytor, såväl centralt som i kommunens ytterdistrikt. Vi arbetar bland annat med sopning av gator, tömning av sopkärl, etc. Vi i arbetslaget arbetar självständigt med samtliga inom arbetsområdet förekommande arbetsuppgifter.

Du arbetar schemalagda arbetstider: onsdag-fredag 05.00-13.30, lördag 05.00-10.00 och söndag 05.00-11.15

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning på gymnasienivå, alternativt en längre erfarenhet inom verksamhetsområdet. B-körkort är ett krav och C-körkort är starkt meriterande. Då arbetet stundtals är fysiskt krävande bör du även ha en god fysik för att klara av arbetet hos oss .

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderar en god social förmåga högt då du möter många människor i ditt arbete och därigenom representerar Halmstad kommun. Vidare har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig gärna för att hitta lösningar. I stressade situationer har du förmåga att agera stabilt och fokusera på rätt saker.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid / deltid
Tidsbegränsad till
2023-09-30
Tillträde
Start 2023-06-01
Publicerad
2023-01-18
Ansök senast
2023-01-31

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
TFN 2023/00044Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!