• Halmstads webbplatser

Grundskollärare till Getingeskolan årskurs 4-6

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för Halmstads kommunala förskolor, grundskolor, anpassad grundskola, fritidshem och kulturskola. Varje dag går ungefär 16 000 barn till någon av våra verksamheter.

Vi söker dig som vill arbeta för att varje barn och elev ska få den bästa starten i livet.
Välkommen att utvecklas i Halmstads kommuns största förvaltning där dina insatser kommer göra skillnad varje dag. Hos oss är du med och skapar framtiden!

Getingeskolan ligger i norra delen av Halmstad med naturen som närmsta granne. Det är goda kommunikationer till Getinge både från Halmstad och Falkenberg.

Getingeskolan är en F-9-skola med ett stort upptagningsområde. Till Getinge kommer elever från Steningeskolan till åk 4 och till åk 7 kommer elever från Haverdals byskola, Kvibilleskolan, Lyngåkraskolan. Getingeskolan växer och elevantalet ökar hela tiden. Just nu är vi nästan 700 elever på Getingeskolan. Vi har även två fritidsavdelningar kopplade till vår skola.

Du kommer att arbeta med ett glatt och utvecklingsinriktat gäng som utmanar och vill bli utmanade. På Getingeskolan arbetar vi tillsammans, därför söker vi dig som är en lagspelare.

Vår drivkraft är att i alla lägen göra de som är bäst för eleverna och vi har tillsammans tagit fram ledord för vår skola:
Getingeskolan, där kunskap, gemenskap och framtidstro möts! Vi växer tillsammans.

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare till Getingeskolan årkurs 4-6.

Som lärare är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Du är en tydlig och strukturerad ledare i klassrummet med goda pedagogiska färdigheter i undervisningen. Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven motivera dem att nå goda resultat i skolarbetet.

Du differentierar undervisningen och har ett formativt förhållningssätt. Ditt pedagogiska uppdrag kräver ofta uppfinningsrikedom, kreativitet, mod och flexibilitet och du använder strategier för att främja elevernas motivation, delaktighet och inflytande. Arbetet innebär möte med eleverna på grupp och individnivå utifrån elevernas behov.

Du har lätt att samarbeta och ser arbetslaget som en tillgång. Tillsammans med arbetslaget planerar, genomför, utvärderar och utvecklar ni undervisningen utifrån skolans styrdokument och mål. Arbetet ställer även krav på samverkan med övriga kollegor på skolan. I uppdraget som lärare krävs god förmåga att analysera barnets behov och förmåga att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik.

Mentorskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i matematik, svenska och engelska i åk 4-6.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 6 augusti 2024.
Publicerad
2024-03-28
Ansök senast
2024-04-21

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C185842 - 2024Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Medtag pass, nationellt id-kort eller personbevis tillsammans med identitetshandling, inför anställningsintervjun. Är du medborgare i ett land utanför EU/EES eller Schweiz behöver du ta med dig ett arbetstillstånd.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!