Vi söker skogsarbetare

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens lokaler, infrastruktur och offentliga miljö. Vi ansvarar också för Halmstads idrotts- och fritidsverksamhet genom samverkan och stöd till föreningslivet.

Arbetsuppgifter

Som skogsarbetare hos oss bidrar du till att utveckla kommunens skogs-, natur- och rekreationsområden. Du kommer arbeta i kommunens tätortsnära skogar, naturreservat och produktionsskogar.

Dina arbetsuppgifter består framför allt av manuell huggning, röjning och allmän skötsel. Skogs- och viltvårdsenheten har ett brett verksamhetsområde så även arbete med stigar och leder kan komma att ingå i arbetsuppgifterna.

Vinterberedskap kan komma att bli aktuellt.

Kvalifikationer

Du ska ha utbildning inom skogsbruk eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du erfarenhet av att arbeta i skogen är det meriterande. Vi ställer krav på att du har motorsågskörkort A+B samt B-körkort för bil. Har du traktorvana, grönt kort, motorsågskörkort C samt körkort BE/B96 är även detta meriterande.

Då du möter många kommuninvånare i ditt arbete söker vi dig som har en serviceinriktad inställning och värdesätter ett gott bemötande. Du behöver även har en god samarbetsförmåga då arbetet sker i team. Eftersom förutsättningarna för verksamheten snabbt kan ändras krävs ett flexibelt förhållningssätt och förmåga att kunna växla arbetsuppgifter och hjälpa till där det behövs bäst för stunden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
2
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde så snart som möjligt, enligt överenskommelse.
Publicerad
2023-01-18
Ansök senast
2023-02-05

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
TFN 2023/00052Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!