HSL-Undersköterska

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Vi ska utöka verksamheten med två HSL-undersköterskor till hemsjukvård och förebyggande.

Som HSL-undersköterska har du din placering inom hemsjukvården och arbetar nära med sjuksköterskor och utför arbete inom HSL-området. Exempel på arbetsuppgifter kan vara provtagningar, insulingivning och såromläggningar. Förutom att utföra praktiska arbetsuppgifter ska du kunna dokumentera händelser kring kunden samt ha kontakt med anhöriga och andra professioner i arbetet kring kunden. Du möter hemvårdsförvaltningens kunder i eget och särskilt boende.

Du förväntas att arbeta självständigt i enlighet med våra värdegrundsord - Tillit - Ödmjukhet - Respekt.

Som anställd på hemvårdsförvaltningen och Halmstads kommun får du en grundplacering på en enhet. I anställningen ingår det att du med ett öppet sinne ska kunna arbeta på andra enheter om verksamheten kräver det.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska och har bred erfarenhet av arbete i vården. Som person är du ansvarstagande och skicklig på att planera och organisera. Du har full delegeringsförmåga och har haft och kan ta alla delegeringar från legitimerad personal.

Du ska ha lätt för att samarbeta.
Du ska ha mod och vilja att arbeta både självständigt, och tillsammans med det professionella teamet och andra aktörer.
För att trivas hos oss tror vi att du utmanas av situationer där nytänkande och kreativitet behövs.

Arbetet kräver även god datorvana och god kommunikativ förmåga då det ingår dokumentation i de system och verktyg vi har. Du ska ha god förmåga att kommunicera på svenska med kollegor, kunder och anhöriga.

B-körkort krävs.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
2
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid Arbetstider är dag, kväll och helg.
Tidsbegränsad till
2023-12-31
Tillträde
snarast
Publicerad
2022-11-09
Ansök senast
2022-11-27

Upplysningar

  • Carina Hansson Zander
    Enhetschef hemsjukvården
  • Kommunal
    Telefon: 035-138070
  • Vårdförbundet
    Telefon: 035-21 17 01

Ansökan

Referensnummer
C110631 - 2022Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag på polisens hemsida med din E-legitimation. Utdraget ska tas med i ett oöppnat kuvert och uppvisas i samband med rekryteringen.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!