Fysioterapeut

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Socialförvaltningen ansvarar för insatser till barn, ungdomar, familjer samt personer med funktionsnedsättning eller någon form av beroende. Vi bedriver även förebyggande och uppsökande arbete och lägger stor vikt vid ett respektfullt bemötande.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en fysioterapeut till vårt team. Är du driven, vill utvecklas i din yrkesroll och bidra till hälsa och livskvalitet för dem som bor hos oss - sök tjänsten! Här får du jobba självständigt och ha frihet att utforma dina arbetsdagar.

Hälso- och sjukvårdsenheten ansvarar för hälso- och sjukvård, habilitering och rehabilitering för personer som bor i socialförvaltningens särskilda boende, daglig verksamhet och/eller personlig assistans.

Du kommer att arbeta med habilitering/rehabilitering och utveckla verksamheten med fokus på att främja hälsa och stärka funktionsförmågan hos våra brukare.

Du ansvarar för att göra bedömningar, planera och utföra behandling/träning samt utvärdering och uppföljning. Arbetet innebär även hjälpmedelsutprovning, förskriva hjälpmedel och intygsskrivning.

I arbetsuppgifterna ingår teamarbete, att handleda och undervisa omvårdnadspersonal samt information, råd och stöd till brukare och anhöriga.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad fysioterapeut. Det är meriterande med några års arbetslivserfarenhet inom LSS-området.

För att kunna utföra arbetet med bästa kvalitet krävs god datorvana och du använder mobiltelefon, digitala hjälpmedel och teknik på ett obehindrat sätt.

Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift och förmedla information om brukarnas behov på ett pedagogiskt sätt.

B-körkort är ett krav för att vara aktuell för tjänsten.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
enligt överenskommelse
Publicerad
2023-02-24
Ansök senast
2023-03-26

Upplysningar

  • Linda Throneé
    Enhetschef
  • Maria Bondesson
    Fysioterapeuterna

Ansökan

Referensnummer
SN 2023/00067Ansök

Övrig information

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi undanber oss vänlige med bestämt erbjudande och annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.