Lärare fritidshem till Furulundsskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Furulundsskolan är en F-9 skola som har över 700 elever. Skolan ligger nära centrum, stadsbibliotek och olika friluftsområden. Fritidshemmet är uppdelat på fyra avdelningar där en av avdelningarna riktar sig till de äldre eleverna från åk 3-5. Övriga har inriktningen F-2.

Vi söker nu en lärare mot fritidshem till vårt F-3 fritidshem.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta både i skolan och på fritidshemmet. På eftermiddagen är du en del av vår personalgrupp på vårt F-3 fritids och bedriver undervisning i fritidshemmet.

Furulundsskolans organisation är flexibel för att möta olika behov som uppstår och på vår skola tar alla ett gemensamt ansvar för elevernas trygghet, lärande och utveckling. Elevhälsoteamet arbetar nära arbetslagen i dessa processer.

För att trivas hos oss så har du en god samarbetsförmåga där du bygger positiva relationer med elever, kollegor och föräldrar. Du är kreativ och ser de problem du möter under dagen som en naturlig del av ditt uppdrag. Din goda förmåga att möta elever i behov av stöd visar sig bland annat genom att du har ett lågaffektivt bemötande gentemot utåtagerande elever. Du behöver ha förmågan att arbeta självständigt och kunna vara drivande i samverkan och planering av undervisning.

Tillsammans och eleven i centrum är våra nyckelord.

Vill du arbeta på en mycket trevlig arbetsplats och har höga ambitioner så är du välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad lärare med behörighet för undervisning i fritidshem. Alternativt har du en annan pedagogisk högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och relevant för uppdraget. Vi lägger stor vikt vid dina erfarenheter och din personliga lämplighet.

Rekrytering sker löpande, sök därför gärna snarast.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2023-08-31
Tillträde
Tillträde den 6 mars eller enligt överenskommelse. Semestertjänst
Publicerad
2023-01-12
Ansök senast
2023-01-26

Upplysningar

 • Camilla Lithander
  Rektor
  Telefon: 076-696 56 58
 • Anna Johnsson
  Biträdande rektor
 • Sara von Braun
  Sveriges Lärare
  Telefon: 072-084 36 22
 • Susanne Jovliden
  Sveriges Lärare
  Telefon: 0721-45 56 23

Ansökan

Referensnummer
BUN 2023/00040Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!