Sjuksköterskor till Ranagårds äldreboende

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Hemvårdsförvaltningen kommer att öppna ett nytt äldreboende på Ranagård i Halmstad. På boendet kommer det att finnas 60 nya fräscha boendeplatser för äldre och inriktningen på boendet blir husdjur. Detta innebär att de äldre som flyttar till Ranagårds äldreboende har möjlighet att ta med sig sitt husdjur till boendet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för omvårdnaden som utgår från ett personcentrerat förhållningssätt. Detta innebär att du skall utgå från patientens (den äldre personens) behov samt resurser och tillsammans skapa förutsättningar att främja hälsa och delaktighet. Du leder omvårdnadsteamet som består av patienten (den äldre personen), närstående och omsorgspersonalen.

Arbetet som sjuksköterska hos oss innebär ett självständigt arbete med många kontaktfält med olika professioner såsom läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, vårdplaneringsteam både inom förvaltningen men även gentemot vårdcentral eller sjukhus. Vi ser gärna att du som sjuksköterska har erfarenhet av personcentrerat arbetssätt. Du ska tycka om att samarbeta och vara den sammankopplande länken mellan patient, anhöriga och övriga i teamet för bästa tänkbara vård, där alla är resurser som behövs.

När du börjar arbeta på Ranagård så kommer du att få möjlighet att påverka verksamheten eftersom det är ett nybygge i en helt ny verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg och sjukhus. Har du vidareutbildning inom geriatrik, öppen hälso-och sjukvård eller psykisk ohälsa hos äldre är det meriterande. Förskrivningsrätt av läkemedel är även meriterande. God datorvana och kunskap och erfarenhet av dokumentation i system via mobiltelefon och dator är ett krav för tjänsten.

Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet till våra kunder.

Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete.

Körkort för personbil med manuell växellåda är ett krav för att vara aktuell för tjänsten.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
3
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde sker enligt ök. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske innan ansökningsperioden är över.
Publicerad
2023-02-24
Ansök senast
2023-03-31

Upplysningar

  • Catharina Johansson
    Enhetschef
    Telefon: 076-7218798
  • Vårdförbundet
    Telefon: 035-21 17 01

Ansökan

Referensnummer
C126573 - 2023Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag 442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!