Fastighetsskötare till Servicekontoret i Halmstad kommun

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Arbetsuppgifter

Kan du tänka dig ett fritt yrke med mycket självständigt arbete? Sitter din tumme där den ska på handen och gillar du att möta människor, utvecklas och lära nytt? Då kanske jobbet som Fastighetsskötare på Servicekontoret är din nästa utmaning!

Som Fastighetsskötare använder du ärendehanteringssystemet Dedu. I princip samtliga av de uppdrag du utför går därigenom. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- Inre och yttre skötsel och tillsyn av kommunala fastigheter, främst genom förebyggande underhåll
- Löpande hantering av felanmälningar
- Verksamhetsservice gentemot våra kunder inom kommunal verksamhet såsom t ex skolor, förskolor, äldreboenden och gruppbostäder.

Kvalifikationer

Arbetet ställer stora krav på att du självständigt kan lösa löpande fastighetsskötsel. Därför är det viktigt att du är händig och ser lösningar. Som person är du positivt och duktig på att planera så att du utnyttjar tiden effektivt. Du kan växla mellan perioder av lugnt tempo och även skruva upp för farten och göra nödvändiga prioriteringar när många behov i verksamheten dyker upp samtidigt.

Då arbetet även innehåller en betydande kontakt med kunder är det viktigt att du känner dig trygg med att bygga sociala relationer och gärna har arbetat inom ett serviceyrke.

Du har gått ut gymnasiet med godkända betyg. Dessutom har du antingen gått utbildning inom fastighetsskötsel på minimum 1 år samt praktiserat inom fastighet. Eller så har du som minimum haft två års arbete inom fastighetsskötsel och fått goda vitsord.

Det är självklart för dig att löpande följa med i lagar och regler kopplat till ditt ansvar inom fastighetsskötsel. Det är meriterande om du har erfarenhet av brandlarm/inbrottslarm, VVS, lås, systematiskt brandskyddsarbete, elarbeten, heta arbeten och/eller reparationsarbeten.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Publicerad
2022-09-13
Ansök senast
2022-10-11

Upplysningar

 • Nina Holmgren
  Områdeschef
  Telefon: 070-242 2926
 • Patrik Törnqvist
  Områdeschef
  Telefon: 073-230 2519
 • Fredrik Nilsson
  Områdeschef
  Telefon: 072-085 7703
 • Anneli Sjölin
  Kommunal

Ansökan

Referensnummer
SE 2022/00134Ansök

Övrig information

Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och löneadministration samt invånarvägledning.
Brinner du för att ge bra service? Välkommen till oss, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och engagemang.

FM-service tar hand om lokaler i bland annat skolor, förskolor och på kontor. Vi städar en yta motsvarande 55 fotbollsplaner, sköter alla fastigheter och utemiljön runt dem samt gör vaktmästartjänster.

Som medarbetare hos oss delar och bidrar du till vår gemensamma arbetskultur. Den uttrycks i våra lönekriterier, se dem på https://tinyurl.se/4Nz

Vi uppmuntrar till god hälsa och regelbunden rörelse. Halmstads kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag till alla anställda.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.