Förskollärare till nybyggda Albinsro förskola

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Arbetsuppgifter

Utifrån ett stort söktryck till nyöppnade Albinsro förskola kommer vi redan i augusti att starta upp vår 3:e avdelning. I samband med detta söker vi nu ytterligare 1-2 förskollärare. Vi söker dig som vill vara med från start och bygga upp en helt ny verksamhet!

Som förskollärare ansvarar du för det systematiska kvalitetsarbetet, utvecklingssamtal och övergångar. Detta innebär att planera, dokumentera, genomföra, analysera, utvärdera och utveckla förskolans verksamhet utifrån våra styrdokument.

Genom utmanande och engagerad undervisning vill vi skapa det goda lärandet där varje barn får bli sitt bästa jag utifrån sin egen förmåga. Vårt förhållningsätt genomsyras av att vi ser barnen som kompetenta individer och att vi som pedagoger ständigt strävar efter dialog om progression i lärandet och vad innebär det att undervisa med hög kvalité? Vad har barnen för behov och hur kan vi som pedagoger stödja och utmana varje barns lärande? Vi har inte alla de rätta svaren, men vi har en stark vilja och en strävan efter att ständigt förändra och förbättra vårt förhållningsätt, vår kunskap och vår undervisning. För vi tror att vi tillsammans kan göra skillnad för barnen.

En anställning på Albinsro förskola innebär att man är flexibel och kan arbeta med alla åldrar, på olika avdelningar om så skulle behövas.

Är du en förskollärare som vill göra skillnad för barnen och där barnets bästa är i fokus?

Vill du vara med på vår resa att tillsammans skapa framtidens förskola?

Välkommen med din ansökan till oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarexamen/förskollärarlegitimation.

Har du VFU handledarutbildning och erfarenhet av att öppna upp en ny förskola ser vi det som meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
2
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde den 7 augusti.
Publicerad
2023-03-08
Ansök senast
2023-04-02

Upplysningar

  • Irene Svedin
    Rektor
    Telefon: 070-8828315
  • Eva Grip
    Sveriges Lärare
    Telefon: 070-8831756

Ansökan

Referensnummer
BUN 2023/00196Ansök

Övrig information

Intervjuer kan komma att hållas under ansökningstiden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!