• Halmstads webbplatser

Grundskollärare åk 3-6 i textilslöjd till Brearedsskolan och Eldsbergaskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för Halmstads kommunala förskolor, grundskolor, anpassad grundskola, fritidshem och kulturskola. Varje dag går ungefär 16 000 barn till någon av våra verksamheter.

Vi söker dig som vill arbeta för att varje barn och elev ska få den bästa starten i livet.
Välkommen att utvecklas i Halmstads kommuns största förvaltning där dina insatser kommer göra skillnad varje dag. Hos oss är du med och skapar framtiden!

Vi söker nu en lärare i textilslöjd till åk 3-6 till Brearedsskolan och Eldsbergaskolan. Båda skolorna är mindre med mellan 150-170 elever och har klasserna F-6 och ligger idylliska landsbygdsmiljöer. Tjänsten är fördelad årskurs 3-6 på båda skolorna. Med bil tar det ca 20 minuter mellan skolorna men tjänsten kommer vara upplagd så att man är två heldagar på respektive skola.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som brinner för slöjdämnet och som är skicklig på att anpassa din undervisning utifrån den enskilda elevens förutsättningar och undervisningsgruppens intressen och behov. Vi lägger stor vikt vid din flexibilitet och förmåga att samarbeta med andra. Detta eftersom samverkan med andra är av stor vikt för att lyckas samt att trivas som lärare på våra skolor.

För att trivas med detta uppdrag behöver du vara tydlig i din kommunikation och ha en positiv grundinställning i ditt relationsskapande förhållningssätt med elever, kollegor och vårdnadshavare. Din förmåga att intressera och engagera värderar vi högt, och du har ett inkluderande arbetssätt där elevens bästa för lärande står i fokus. Som textillärare handleder, utmanar och stödjer du eleverna till att använda sin kreativitet i ämnet textilslöjd. I arbetet ingår att planera, genomföra och utvärdera din undervisning. Arbetsuppgifterna varierar, vilket ger ett omväxlande och utmanande arbete, samtidigt som arbetet ställer krav på både kompetens och personliga egenskaper hos dig.

Kvalifikationer

Lärarexamen och legitimation med behörighet att undervisa i tesxtilslöjd åk 3-6. Vi lägger stor vikt vid din personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Deltid 80%
Tillträde
Tillträde höstterminen 6 augusti 2024
Publicerad
2024-03-21
Ansök senast
2024-04-04

Upplysningar

 • Klas Almer
  Rektor, Brearedssskolan
  Telefon: 0720-836 420
 • Linda Svensson
  Rektor, Eldsbergaskola
  Telefon: 0722-36 75 07
 • Sveriges Lärare expedition
  Telefon: 035-137997

Ansökan

Referensnummer
C184048 - 2024Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Medtag pass, nationellt id-kort eller personbevis tillsammans med identitetshandling, inför anställningsintervjun. Är du medborgare i ett land utanför EU/EES eller Schweiz behöver du ta med dig ett arbetstillstånd.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!