Stödassistent, Boende och Korttid

Arbetsuppgifter

Vi söker engagerade gärna erfarna stödassistenter som vill arbeta på Halmstad kommuns gruppbostäder. Gruppbostäder är boende för personer med intellektuell funktionsnedsättning och utvecklingsstörning.
Vi önskar att du som söker har erfarenhet av att ha arbetat inom LSS med målgruppen.
Som stödassistent arbetar du stödjande och motiverande med brukaren, med ett lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. Arbetet sker alltid med stor respekt för brukarens integritet, självständighet, delaktighet samt inflytande, med målet att uppnå ett gott liv.

Det ingår också från sjuksköterska delegerade arbetsuppgifter såsom läkemedelshantering.

I uppdraget ingår att föra social dokumentation där vi bland annat upprättar, följer upp och utvärdera genomförandeplaner. Du medverkar i verksamheternas kvalitetsutveckling och deltar i olika möten, utbildningar och handledning.
Arbetsuppgifterna ställer krav på eget ansvar, flexibilitet och initiativförmåga. Vi ställer höga krav på samarbetsförmåga, kommunikation och att du förstår vikten av teamarbete. För att passa hos oss behöver du vara trygg i dig själv, driven, vågar ta dig ann nya utmaningar och tänka utanför boxen.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Arbetet är enligt schema, dag/kväll och helger. Socialförvaltningen tillämpar heltidsarbete som norm vilket innebär att du kan få arbeta på andra enheter inom samplaneringsområdet.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har läst omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig.

Du som söker bör också ha en god kommunikativ förmåga samt goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift, vana av att dokumentera samt grundläggande datakunskaper.

Vi har löpande urval och intervjuer under ansökningstidens gång så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag.

Körkort är ett måste, och tillgång till bil då en av arbetsplatserna ligger i Simlångsdalen.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
4
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Efter överenskommelse
Publicerad
2022-11-10
Ansök senast
2022-11-27

Upplysningar

 • Susanne Berg
  Enhetschef
 • Anneli Axelsson
  Enhetschef
  Telefon: 0765-11 56 38
 • Sophie Sörlin
  Ordförande Vison
  Telefon: 073-866 56 35
 • Kommunal
  Telefon: 035-138080

Ansökan

Referensnummer
SN2022/00273Ansök