Drifttekniker med inriktning badvattenrening på Brottet

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens offentliga miljöer som gator, torg och parker samt kommunens lokaler. Vi ansvarar även för idrotts- och fritidsverksamheten genom samverkan och stöd till föreningslivet.

Enheten badanläggningar driver och utvecklar de bevakade baden som finns i Halmstads kommun; Halmstad Arena Bad, Simstadion Brottet, Furulundsbadet, Getingebadet, Svärjarehålan samt Gröningen. Vi har ett brett uppdrag både till att tillgängliggöra badmöjligheter för invånarna och verkar för ökad simkunskap.

Vi söker nu en engagerad och teknisk kunnig medarbetare som vill ingå i vårt team på badanläggningsenheten. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker med inriktning badvattenrening har du ett stort och eget ansvar för att genomföra drift, skötsel och underhåll på kommunens utomhusbad Brottet. Den dagliga driften av badet innebär ett självständigt arbete med daglig skötsel av bassänger, vattenrening, att ta vattenprover, kemikaliehantering, poolstädning samt spolning av filter. I arbetsuppgifterna ingår även skötsel av angränsande grönyteområden. Arbetet som drifttekniker på Brottet innebär ett nära samarbete med driftsamordnare som även arbetsleder samt ett gott samarbete med verksamhetens badvärdar.

Det förekommer även arbete vid externa evenemang och tävlingar på Brottet vilket innebär varierade arbetstider samt helg- och kvällstjänstgöring. Under vinterhalvåret då utomhusbadet Brottet är stängt är placeringen av tjänsten i badhusanläggningen Halmstad Arena Bad. Tjänsten innebär då ett varierat innehåll av arbetsuppgifter kopplat till badanläggningen exempelvis bevakningsarbete, städning och renhållning av lokaler.

Kvalifikationer

Du som söker har teknisk gymnasieutbildning, yrkeshögskola med inriktning mot driftteknik eller motsvarande erfarenheter som ger dig kompetens inom driftområdet.
B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav för tjänsten.

Önskvärda kvalifikationer är kunskap och erfarenheter om vattenrening i badanläggningar.

Som person är du bra på att samarbeta, du är lyhörd och visar intresse samt förståelse för andra. Du har en god kommunikationsförmåga och att ge god service är en självklarhet för dig. Du är noggrann i det du gör och kan arbeta enligt verksamhetens rutiner samt följer de lagstadgade krav och säkerhetsföreskrifter som finns i rollen. Du kan tillämpa din expertkunskap och du delar med dig av din sakkunskap till kollegor. Vidare är det viktigt att du är självgående, villig att lära nytt och trivs med att ha ett stort eget ansvar för arbetet du utför. I ditt arbete är du noggrann i utförandet och prestigelös i ditt förhållningssätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, intresse och driv för vattentekniska frågor.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträdesdatum enligt överenskommelse dock senast 1 juni.
Publicerad
2024-01-26
Ansök senast
2024-02-25

Upplysningar

  • Lovisa Aldrin
    Enhetschef badanläggningsenheten
    lovisa.aldrin@halmstad.se
  • Monika Svärd-Molin

Ansökan

Referensnummer
C174414 - 2024Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!