• Halmstads webbplatser

Förskollärare till Backatorpet och Kammerslyckans förskolor

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för Halmstads kommunala förskolor, grundskolor, anpassad grundskola, fritidshem och kulturskola. Varje dag går ungefär 16 000 barn till någon av våra verksamheter.

Vi söker dig som vill arbeta för att varje barn och elev ska få den bästa starten i livet.
Välkommen att utvecklas i Halmstads kommuns största förvaltning där dina insatser kommer göra skillnad varje dag. Hos oss är du med och skapar framtiden!

Våra förskolor ligger i Snöstorp, som är ett lugnt barnvänligt och trivsamt område med närhet till många trevliga grönområden.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ansvarar du tillsammans med övrig personal på förskolan för att systematiskt planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet i enlighet med målen i förskolans läroplan samt kommunens mål. Du arbetar för att våra barn, vårdnadshavare och dina kollegor ska känna glädje, trygghet, delaktighet och inflytande på förskolan.
Hos oss arbetar du med att främja barns utveckling och lärande och vi har ett nära samarbete med specialpedagog och tillgång till andra professioner genom Resurscentrum Kärnhuset. Du ser olikheter som en tillgång och har förståelse för varje människas egenvärde och att verka för en hållbar utveckling.
Tillsammans med dig och övriga i arbetslaget stimuleras och utmanas barnen i sitt lärande utifrån intresse och behov. Vi använder oss av bildstöd och TAKK i våra verksamheter.
Vi söker dig som har ett yrkesmässigt engagemang och en positiv inställning till ditt uppdrag och en vilja att utveckla verksamheten. Som person är du lyhörd och ansvarstagande och en förebild för barn, kollegor och vårdnadshavare. Du har förståelse för allas lika värde och mångfald och använder dig av olika uttrycksformer så som bild, form, drama, rörelse, sång, musik och dans i din undervisning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.

Du förväntas vara delaktig och känna ansvar för verksamheten på din förskola i enlighet med Lpfö18.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
2
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Publicerad
2024-03-28
Ansök senast
2024-04-21

Upplysningar

 • Lena Karlsson
  Rektor
  Telefon: 070-3592745
 • Gunilla Eriksson
  Rektor
  Telefon: 072-1462107
 • Cecilia Rödin, Sveriges Lärare
  Telefon: 072-973 04 33

Ansökan

Referensnummer
C185498 - 2024Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Medtag pass, nationellt id-kort eller personbevis tillsammans med identitetshandling, inför anställningsintervjun. Är du medborgare i ett land utanför EU/EES eller Schweiz behöver du ta med dig ett arbetstillstånd.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!