Sjuksköterska hemsjukvården

Om arbetsplatsen

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Är du en av dem som vill vara med och göra skillnad för våra kunder?
Hemsjukvården och vår korttidsenhet på hemvårdsförvaltningen söker flera legitimerade sjuksköterskor. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta och utvecklas i ett framåtsträvande och öppet arbetsklimat på någon av våra enheter.

Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Vi arbetar med kvalitetsregister såsom Senior Alert, Palliativa registret och BPSD. Du ger även handledning och delegering till omsorgspersonal. Målgruppen är kunder i ordinärt och särskilt boende samt på vår korttidsenhet. Du förväntas kunna arbeta självständigt hos dem och i enlighet med våra värdegrundsord Tillit - Ödmjukhet - Respekt.
I hemsjukvården arbetar idag drygt 80 sjuksköterskor. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete.
Välkommen att söka ett arbete i en verksamhet i utveckling!

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska.
Allt fler patienter vårdas mer och mer hemma, vilket gör att det behövs leg personal med erfarenhet, kompetens och stor förmåga till självständigt arbete. Du behöver kunna ta initiativ och fatta beslut och vara trygg i din yrkesroll.
Vi ser gärna att vi får sökanden med olika bakgrunder och inom olika specialistområden. Erfarenhet av liknande verksamhet är meriterande.
Datavana och körkort erfordras.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
6
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Publicerad
2022-06-03
Ansök senast
2022-09-30

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
HN 2022/00156Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag på polisens hemsida med ditt bank- id. Öppna E-tjänsten och beställ - "kontroll av egna uppgifter". Utdraget skickas till din brevlåda och ska tas med och uppvisas i samband med rekryteringen.

Vi erbjuder alla anställda olika former av förmåner tex ett friskvårdsbidrag på 2000:-/år som kan användas till valfri friskvård enligt skatteverkets riktlinjer. Vi har en personalförening som anordnar olika aktiviteter med förmånliga erbjudande till olika resor, aktiviteter och föreställningar. Vidare arbetar vi idag med ett flextidsavtal som gör att du som medarbetare har möjlighet att påverka din arbetstid.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!