Grundskollärare i bild/musik till Österledskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Österledskolan är en 79 skola med ca 300 elever. Inför hösten står vi inför utmaningen att gå från 4 paralleller i åk 7 till 6 paralleller. Vi kommer ha ett snitt på 25 elever per helklass. Därför behöver vi utöka vår lärarkår. På Österledskolan har vi bred kompetens och vi arbetar med eleven i fokus. Vi arbetar aktivt med systematiskt kvalitetsarbete och vi har tillsammans arbetat oss från en skola som legat under det nationella snittet till att ligga över. Vi vill utvecklas och fortsätta driva framåt och vi hoppas att du vill följa med oss på den resan.

Arbetsuppgifter

Undervisning i bild och musik. Arbetet som lärare består av att du ska självständigt och tillsammans med andra kunna planera, utveckla, genomföra och utvärdera samt bedöma elevernas kunskapsutveckling och din egen undervisning i helklass.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en 79 lärarlegitimation med behörighet i bild och musik. Vi letar efter dig som är kreativ och nytänkande kring din inriktning. Det är meriterande om du har arbetat utvecklande och aktivt med tvålärarskap. Det är meriterande om du har arbetat utvecklande i ditt område/undervisning, i till exempel projektform.

Du ska vara sammarbetskunnigt och trivas i att arbeta i lag, då vi arbetar med dubbelbemanning och sambedömning i fokus. Vi kommer under både vår- och hösttermin arbeta med tre utvecklingsområden, betyg och bedömning, sexualitet, samtycke och relationer samt inflytande och elevdelaktighet.


INTERVJUER
Vi kommer bjuda in till intervjuer via Visma Recruit, så håll koll på mejlen, då det är där länken kommer för att boka datum. Vi kommer bjuda in löpande och planerar att hålla intervjuerna v. 16.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstidsvillkor enligt bilaga M, 35 tim arbetsförlagd tid 10 tim förtroendearbetstid.
Publicerad
2023-01-30
Ansök senast
2023-04-09

Upplysningar

 • Anna Sandholm
  Rektor
  Telefon: 0733-74 83 30
 • Charles Lundholm
  Rektor, Österledsskolan
  Telefon: 070-238 85 38
 • Julius Wengelin Grantén
  Sveriges Lärare
  Telefon: 0702-746 444

Ansökan

Referensnummer
BUN 2023/00080Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!