Sjuksköterskor för nattjänstgöring till nya Nymansgårdens korttidsboende

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Nu har du möjlighet att påverka utformningen av den nya moderna korttiden och rehabcenter. Nymansgården förväntas bli färdigbyggd och öppna upp den 1 september 2023. Boendet kommer att bestå av vårdplatser fördelade på två olika områden, omvårdnad och palliativ vård. Verksamheten bedrivs dygnet runt och nu söker vi sjuksköterskor för nattjänstgöring till våra team! Hos oss är teamet det viktigaste verktyget för att uppnå målet med att erbjuda våra äldre den bästa bästa vård och omsorg.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Målgruppen är kunder på den nya moderna korttidsenhet och rehabcenter. Du ger handledning och delegering till omsorgspersonal och förväntas kunna arbeta i team tillsammans med undersköterskor, rehabpersonal och enhetschef på avdelningen.

Korttidens huvudsakliga uppgift är att ta emot färdigbehandlade patienter från sjukhuset som inte är redo att flytta hem eller in på särskilt boende. Vi utgår från kundens behov och sammanställer en plan som följs för att kunden ska få den bästa möjliga vård. För att kunna axla uppgiften är samarbetet i arbetsgruppen viktigt. Arbetsgruppen består av undersköterskor, legitimerad personal som sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter samt koordinator och enhetschef.

Palliativa avdelningen tar emot kunder som är i livets slutskede och som behöver lindring och lugn. Självklart utgår vi från kundens behov, lyssnar in anhöriga, använder vår expertis för att utforma en värdig palliativ vård. Kompetensutveckling kommer att erbjudas kontinuerligt, för att hålla hög kvalité och möta kundernas behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som idag är eller under våren blir legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet och/eller specialistutbildning inom palliativ vård, demensvård och geriatrik är det meriterande. Andra meriter kan vara tidigare erfarenheter av arbete inom liknande verksamheter.

För att klara dig i din roll som sjuksköterska så bör du ha förmågan att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift och obehindrat kunna använda olika digitala system. Det ser vi som en förutsättning för att lagenligt kunna dokumentera i vårt dokumenthanteringssystem.

I ditt arbete krävs det att du arbetar personcentrerat med kunden i fokus och planerar arbetet på ett systematiskt och metodisk sätt för att kunna följa upp arbetet kring varje kund.

Vi ser gärna att du är intresserad av teknikens möjligheter och använder de tekniska hjälpmedel som krävs i arbetet.

Som person är du trygg i din roll och har ett öppet sinne samt förmågan att sätta kunden i centrum. Du kan prioritera i ditt arbete och har en god samarbetsförmåga, både med kunder, anhöriga och kollegor i arbetsgruppen samt samarbetspartners. Du skapar laganda, leder utifrån din profession, arbetar proaktivt för ett bra arbetsklimat och är en del i arbetsgruppens arbete för att ge de boende god vård med hög kvalitet. Allt enligt värdeorden - tillit- respekt och ödmjukhet.

Arbetet i rollen som sjuksköterska förutsätter att du kan ta initiativ och vara självgående.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
8
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse, senast den 15 Augusti. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma och ske innan slutet på ansökningsperioden.
Publicerad
2023-03-17
Ansök senast
2023-04-09

Upplysningar

 • Linda Ajeti
  Verksamhetschef, särskilt boende
  E-post: Linda Ajeti
 • Åsa Gylling
  Projektledare
  Telefon: 076-610 74 82
  E-post: Åsa Gylling
 • Vårdförbundet
  Telefon: 035-21 17 01

Ansökan

Referensnummer
C130430 - 2023Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Vi kommer gå igenom urvalet löpande och kan komma att kalla kandidater till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Om du blir kallad till intervju vill vi att du kan styrka dina meriter med intyg, betyg och referenser.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett oöppnat utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag på polisens hemsida med ditt bank- id. Öppna E-tjänsten och beställ - "kontroll av egna uppgifter". Utdraget skickas till din brevlåda och ska tas med och uppvisas i samband med rekryteringen.

Som anställd på hemvårdsförvaltningen och Halmstads kommun får du en grundplacering på en enhet. I anställningen ingår det att du med ett öppet sinne ska kunna arbeta på andra enheter om verksamheten kräver det.

Vi erbjuder alla anställda ett friskvårdsbidrag på 2000:-/år som kan användas till valfri friskvård enligt skatteverkets riktlinjer. Vi har en personalförening som anordnar olika aktiviteter med förmånliga erbjudande till olika resor, aktiviteter och föreställningar.