Sjuksköterska kväll/dag

Om arbetsplatsen

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Hemvårdsförvaltningen söker en sjuksköterska till kvälls- och dagtjänstgöring . I hemsjukvården arbetar idag drygt 100 sjuksköterskor bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete.

Vi ska nu utöka antalet sjuksköterskor på kvällstid och söker därför nya kollegor. Arbetet kan även innebära arbete på dagtid och helger när verksamhetens behovs påkallar.

Arbetet kan innebära arbete med kvalitetsregister såsom Senior Alert, Palliativa registret och BPSD. Du ger även handledning och delegering till omsorgspersonal. Du förväntas kunna arbeta självständigt hos våra patienter både på boende och i patienternas hem i enlighet med hemvårdsförvaltningens värdegrundsord Tillit - Ödmjukhet - Respekt.

Kompetensutveckling erbjuds kontinuerligt för att hålla hög kvalité och möta kundernas behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg och sjukhus. Har du vidareutbildning inom geriatrik, öppen hälso-och sjukvård eller psykisk ohälsa hos äldre är det meriterande. Förskrivningsrätt av läkemedel är även meriterande. God datorvana och kunskap och erfarenhet av dokumentation i system via mobiltelefon och dator är ett krav för tjänsten.

Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet till våra kunder.

Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete.

Körkort för personbil med manuell växellåda är ett krav för att vara aktuell för tjänsten.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Snarast
Publicerad
2022-06-03
Ansök senast
2022-10-16

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
HN 2022/00155Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag på
polisens hemsida med ditt bank- id. Öppna E-tjänsten och beställ - "kontroll av egna uppgifter". Utdraget skickas till din brevlåda och ska tas med och uppvisas i samband med rekryteringen.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!