Grundskollärare i SvA till Söndrumsskolan 6-9

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Söndrumsskolan är en F-9-skola som ligger i västra delen av Halmstad, nära till hav och natur, med ca 880 elever. Skolan består av flera olika byggnader vilket skapar en känsla av närhet och tillhörighet. Hos oss trivs man och har studiero vilket syns i våra resultat. Skolans utemiljö möjliggör många olika aktiviteter, både för lärande och rekreation.

Arbetsuppgifter

Vill du vara en del i vårt team?
Söndrumsskolan 6-9 blev klar 2013 och därför är våra lokaler fortfarande nya och fräscha. Skolans storlek på 570 elever gör att vi kan ha ett bra team med lärare, specialpedagog, speciallärare, resurspedagoger och elevassistenter. Vi söker nu dig som kan ha undervisning för åk 6-9 i ämnet SvA och ser gärna att du har annan ämnesbehörighet upptill. Du kommer ingå i både ämneslag och arbetslag, där vi alla arbetar för att utveckla vår skola och undervisning, till att ge våra elever möjlighet att nå så långt som möjligt. I tjänsten kommer du att möta elever i enskild undervisning, men främst ingå i ordinarie undervisning och ge elever det stöd de har behov av.

Kvalifikationer

Krav: Lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 6-9

Du har en stor förmåga att bygga positiva relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har en mycket god samarbetsförmåga, är engagerad, lösningsfokuserad och ser möjligheter utifrån givna förutsättningar. Vi tycker det är meriterande om du är kunnig inom digitala hjälpmedel, appar, program, etc som stärker elever och lärares möjligheter till en mer anpassad undervisning.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid / deltid 75-100%
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Publicerad
2022-09-12
Ansök senast
2022-10-02

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
BUN 2022/00755Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!