Halmstads stadsnät söker en supporttekniker

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Halmstads stadsnät är ett kommunalt bolag som har i uppdrag att bygga infrastruktur till företag och hushåll inom hela Halmstads kommun. Målet är att skapa en god och framtidssäker IT-infrastruktur som ger alla som bor och verkar i kommunen möjlighet att kommunicera via ett snabbt bredband. Halmstads stadsnät är ett öppet stadsnät där en mängd tjänsteleverantörer och operatörer levererar sina tjänster (bland annat internet, TV och telefoni) i full konkurrens till stadsnätets kunder.

Arbetsuppgifter

Har du en god känsla för service tillsammans med ett brinnande intresse för tekniska frågor? Vill du ha ett spännande och utvecklande arbete där den ena dagen inte är den andra lik? Då kan du vara vår nya supporttekniker!

I rollen som supporttekniker kommer du att ingå i vår Support där ni tillsammans snabbt och effektivt löser tekniska problem eller frågor som inkommer.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

• Hantering och behandling av inkomna felanmälningar
• Kontakt med leverantörer och slutkunder avseende inkomna felanmälningar
• Enklare felsökning och installationer hos kund och i vårt nät

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en IT-relaterad utbildning eller annan utbildning/kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med teknisk support. Det är meriterande om du har goda kunskaper om nätverk och nätverksutrustning samt erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem. Då tjänsten innefattar mycket kommunikation är det ett krav att du kan uttrycka dig väl i svenska språket i både tal och skrift.

Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Vi söker dig som är pedagogisk, lyhörd och flexibel. Som person är du social, vågar ta kontakt med kunder och operatörer och har en god förmåga att hantera professionella relationer. För att lyckas i rollen tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter och planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt. Vi lägger stor vikt vid personlighet, det är viktigt att du tycker om att jobba serviceinriktat och leverera god support till kunder.

B körkort krävs.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt ö.k.
Publicerad
2024-02-05
Ansök senast
2024-02-25

Upplysningar

  • Malin Ottosson, supportchef
    Telefon: malin.ottosson@halmstad.se

Ansökan

Referensnummer
C176348 - 2024Ansök

Övrig information

Godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll är en förutsättning för anställning.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!