Parkarbetare

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens lokaler, infrastruktur och offentliga miljö. Vi ansvarar också för Halmstads idrotts- och fritidsverksamhet genom samverkan och stöd till föreningslivet.

Arbetsuppgifter

Som parkarbetare hos oss på park- och naturdriftsenheten bidrar du till att utveckla kommunens parker och allmänna platser. Arbetet hos oss är mestadels rörligt och du får möjlighet att tillbringa den övervägande arbetstiden utomhus i trevliga gröna miljöer.

Du kommer huvudsakligen att arbeta med grönyteskötsel i våra parker och grönområden så som exempelvis växt- och rabattskötsel, häckklippning, trädbeskärning, plantering och viss renhållning. Vintertid arbetar vi i våra naturlika planteringar med röj- och motorsåg. I tjänsten kan det ingå beredskap då vi är en del i kommunens vinterväghållning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har trädgårdsutbildning alternativt har du förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. B-körkort är ett krav för tjänsten. Har du dessutom BE-kort är det meriterande. Det är också meriterande om du har traktor- och maskinvana och om du genomgått följande utbildningar: liftutbildning, motorsågskörkort A och B, röjsåg RA och RB samt arbete på väg 1.1, 1.2 och 1.3

Då du möter många kommuninvånare i ditt arbete söker vi dig som har en serviceinriktad inställning och värdesätter ett gott bemötande. Du behöver även har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team. Eftersom förutsättningarna för verksamheten snabbt kan ändras krävs ett flexibelt förhållningssätt och förmåga att kunna växla arbetsuppgifter och hjälpa till där det behövs bäst för stunden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
2
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
2022-03-01 eller enligt överenskommelse
Publicerad
2022-11-21
Ansök senast
2022-12-04

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
TFN 2022/01456Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Vi tillämpar löpande urval så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!