Parkarbetare med fordonsinriktning

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens lokaler, infrastruktur och offentliga miljö. Vi ansvarar också för Halmstads idrotts- och fritidsverksamhet genom samverkan och stöd till föreningslivet.

Arbetsuppgifter

Som parkarbetare med fordonsinriktning hos oss på park- och naturdriftsenheten bidrar du till att utveckla kommunens parker och allmänna platser. Arbetet hos oss är mestadels rörligt och du får möjlighet att tillbringa den övervägande arbetstiden utomhus i trevliga gröna miljöer.

Du kommer huvudsakligen att arbeta med traktorkörning utifrån kartunderlag och körschema men även arbete med enklare parkskötsel och anläggning förekommer. Arbetsuppgifter så som slaghackning på grönytor, riskörning, vattning och övriga transporter är vanligt förekommande. Vintertid arbetar vi i våra naturlika planteringar med röj- och motorsåg. I tjänsten kan det ingå beredskap då vi är en del i kommunens vinterväghållning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har naturbruksutbildning eller likvärdig utbildning alternativt har du förvärvat motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. B-körkort och traktorvana är ett krav. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom park och trädgård, vana av att hantera fordon med kran och om du har genomgått följande utbildningar: motorsågskörkort A och B, röjsåg RA och RB samt arbete på väg 1.1, 1.2 och 1.3.

Då du möter många kommuninvånare i ditt arbete söker vi dig som har en serviceinriktad inställning och värdesätter ett gott bemötande. Du behöver även har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team. Eftersom förutsättningarna för verksamheten snabbt kan ändras krävs ett flexibelt förhållningssätt och förmåga att kunna växla arbetsuppgifter och hjälpa till där det behövs bäst för stunden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
2022-03-01 eller enligt överenskommelse
Publicerad
2022-11-21
Ansök senast
2022-12-04

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
TFN 2022/01457Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Vi tillämpar löpande urval så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!