Förskollärare till Åleds förskola

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Åleds förskola består av 6 avdelningar, yngre och äldre barn. Vi ligger i en naturskön miljö med ca 10 min bilväg från centrum.

Vi samarbetar och har gemensamt projekt med Solgläntans förskola som också ligger i Åled. Vi har många nätverk mellan avdelningar och förskolorna där vi tillsammans driver utvecklingen av förskolan framåt, bland annat genom att ge varandra respons på det arbetet vi håller på med. Som stöd i vårt uppdrag har vi tillgång till olika spetskompetenser. Vi är en övningsförskola med studenter från högskolan som ger oss inspiration, utmaningar och fortbildning. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutbildning tillsammans med kollegor.

På Åleds förskola har vi sex utvecklingsdagar/år. Vi har 3 timmars veckoplanering, där vi arbetar i arbetslaget med vårt utvecklande av det systematiska kvalitetsarbetet över året, GPP (Gemensam pedagogisk planering)

Arbetsuppgifter

Vill du tillsammans med oss ge barnen tid för reflektion, eftertänksamhet och att lära av och med varandra?
Vill du också bli inspirerad av Reggio Emilias filosofi och arbeta med våra värdeord; språkande, undersökande, delaktighet, nyfikenhet och förundran? Våra värdeord är grunden för den utbildning vi erbjuder och på det sätt vi tror att barn och medforskande pedagoger lär och inspireras tillsammans.

Vill du få möjligheten att blir ditt bästa jag. Hjärtligt Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Förskollärarlegitimation/förskollärarexamen eller annan lärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan.

Du är lösningsfokuserad, nyfiken, och kreativ förskollärare som vill samspela och förundras tillsammans med oss pedagoger, chef, vårdnadshavare och framför allt med våra små vetgiriga stjärnor. Du ser möjligheter och fördelar med att arbeta med utomhuspedagogik som en kunskapskälla. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller nyfikenhet av Reggio Emilias filosofi och pedagogik.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Publicerad
2023-01-20
Ansök senast
2023-02-03

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C122064 - 2023Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!