• Halmstads webbplatser

Lokalvårdare

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Vill du vara en del av en nytänkande förvaltning som bidrar till en bättre vardag för de som bor, verkar och vistas i Halmstads kommun? På serviceförvaltningen jobbar vi tillsammans för att erbjuda våra kunder bästa möjliga service inom alla våra områden. Vi erbjuder tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och lönehantering samt kommunvägledning.

Vi är en professionell organisation i ständig utveckling, varje dag ger en ny möjlighet att prova nya metoder och arbetssätt. Ibland lyckas vi och ibland lär vi oss – båda är bra! Vi ger ett gott bemötande till alla, från barnen och pedagogerna på förskolan till våra äldre på äldreboendena. Vi är förvaltningen som är med våra kommuninvånare hela livet. Vill du också vara med?

FM-service tar hand om lokaler i hela kommunen, allt från skolor och förskolor till idrottshallar och kontor. Vi städar en yta motsvarande 55 fotbollsplaner, sköter alla fastigheter och utemiljön runt dem samt gör vaktmästartjänster.

Arbetsuppgifter

Kan du känna stolthet över att hålla våra kunders lokaler fräscha och i gott skick? Är du serviceinriktad, flexibel och har lätt för att samarbeta? Då kanske jobbet som lokalvårdare är ditt nästa jobb!

Som lokalvårdare skapar du rena och trivsamma miljöer åt våra kunder. I det dagliga arbetet ingår städning av kommunens lokaler i bland annat skolor, förskolor och kontor. Även periodiskt underhåll som storstädning och golvvård ingår. Arbetsdagen börjar vanligtvis klockan 6 och slutar 14.30, det kan variera något beroende på vart man är placerad.

Vi använder oss av branschens moderna metoder och som medarbetare hos oss erbjuder vi dig kompetensstärkande utbildningar och ser positivt på önskemål om utveckling.

Kvalifikationer

Som person är du flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad och ger alltid det bästa möjliga bemötandet till både kunder och kollegor. Tjänsten innebär att du kommer möta många olika människor i ditt dagliga arbete och du trivs bra med det.

I arbetet krävs det god svenska för att kunna förstå både muntliga och skriftliga instruktioner samt kunna samarbeta med såväl kollegor som kunder, teamledare och områdeschef. I tjänsten ingår bilkörning och därför är det ett krav med B-körkort för bil med manuell växellåda.

Har du erfarenhet av storstädning och golvvård samt SRY och PRYL är det meriterande. Vår personalrapportering och ärendehantering görs i olika system, därför ser vi positivt på om du är van vid att använda digitala verktyg.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
5
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Publicerad
2024-07-05
Ansök senast
2024-08-04

Upplysningar

  • Carola Gunnarsson
    Områdeschef
    Telefon: 0765-133586
  • Anneli Sjölin
    Kommunal
    Telefon: 035-138070

Ansökan

Referensnummer
C201484 - 2024Ansök

Övrig information

Vi uppmuntrar till god hälsa och regelbunden rörelse. Halmstads kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag till alla anställda.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.