Grundskollärare åk 4-6 Kärlekens skola

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Kärlekens skola är en 4-9 skola med cirka 520 elever, belägen i stadsdelen Kärleken strax norr om centrala Halmstad. I området finns även en F-3 skola som vi har ett nära samarbete med för att ge eleverna de bästa förutsättningar genom hela deras grundskola.

Kärlekens skola är sedan många år en del av övningsskoleverksamheten i Halmstad. Det innebär att vi, i perioder, har en extra hög koncentration av lärarstudenter under utbildning, och att vi värdesätter arbetet med att utbilda skickliga lärare. Hos oss ser vi det som en förmån att få vara med i den processen och vill att alla på vår skola bidrar i det arbetet.

Vi söker en lärare till Kärlekens skola för undervisning på mellanstadiet, åk 4-6.

Arbetsuppgifter

Undervisning i svenska, engelska och naturorienterande ämnen.

Som lärare är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Arbetet består av att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån våra styrdokument och verksamhetens mål. Det pedagogiska ansvar som lärare har för att eleverna ska nå målen kräver ofta uppfinningsrikedom, kreativitet och flexibilitet. Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. I uppdraget som lärare krävs god förmåga att analysera barnets behov och förmåga att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik.

Arbete ställer krav på samverkan med övriga kollegor på skolan, i en prestigelös anda. Kollegiet erbjuds också stöttning i form av specialpedagog, speciallärare, skolkurator, skolsköterska, skolpsykolog och rektorer.

Kvalifikationer

Examensbevis och tillhörande lärarlegitimation med behörighet att undervisa åk 4-6 krävs. Vi ser gärna sökande med behörighet i svenska, engelska och naturorienterande ämnen.
Stor vikt läggs vid din erfarenheter och din personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att hållas löpande så vänta inte med din ansökan.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2023-06-14
Tillträde
Tillträde 20 februari , tidsbegränsadanställning terminen ut.
Publicerad
2023-01-13
Ansök senast
2023-01-29

Upplysningar

 • Susanne Niit Ekstrand
  Rektor
  Telefon: 072-1718837
 • Andreas Forsberg
  Sveriges Lärare
  Telefon: 070-526 26 58
 • Malin Hansson
  Sveriges Lärare
  Telefon: 073-4404566

Ansökan

Referensnummer
BUN 2023/00044Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!