• Halmstads webbplatser

Grundskollärare ma/no Gullbrandstorpsskolan 4-6

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för Halmstads kommunala förskolor, grundskolor, anpassad grundskola, fritidshem och kulturskola. Varje dag går ungefär 16 000 barn till någon av våra verksamheter.

Vi söker dig som vill arbeta för att varje barn och elev ska få den bästa starten i livet.
Välkommen att utvecklas i Halmstads kommuns största förvaltning där dina insatser kommer göra skillnad varje dag. Hos oss är du med och skapar framtiden!

Gullbrandstorpsskolan är en F-9 skola med ca 500 elever. Vi har förmånen att följa eleverna från F-klass till årskurs 9 och organiserar verksamheten i ett låg-, mellan- och högstadium.

På Gullbrandstorpsskolan strävar vi efter att ha en undersökande undervisningskultur där vi är nyfikna, utmanar varandra och provar tillsammans. Vi värnar om tillitsfulla relationer, bemöter varandra med respekt och omtanke och ser olikheter som en styrka. Vårt huvuduppdrag handlar om att arbeta med elevernas progression i lärandet i balans med hälsa och välmående. Vi strävar efter att utveckla skolan så att lärare kan tillägna sig kunskap om undervisningsmetoder som gör skillnad för eleverna.

Gullbrandstorpsskolan bärande idé - “Vi tror på dig!”
• Vi lär tillsammans och vi lär för livet.
• Vi är nyfikna, utmanas och gör vårt bästa.
• Vi anpassar och utvecklar undervisningen tillsammans.
• Vi bemöter varandra med respekt och omtanke, där olikheter är en styrka.
• Vi värnar om goda och tillitsfulla relationer.

Arbetsuppgifter

Som lärare i matematik, teknik och de naturorienterande ämnena träffar du våra elever från årskurs 4 till 6. Du kommer att ingå i ett Team (4-6) samt vara mentor. Du tar ansvar för undervisningen i dina ämnen men är även med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet i stort. Du är en tydlig och strukturerad ledare i klassrummet med goda pedagogiska färdigheter i undervisningen. Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven motivera dem att nå goda resultat i skolarbetet.

Du har lätt att samarbeta och ser teamet som en tillgång. Tillsammans med teamet och dina ämneskollegor planerar, genomför, utvärderar och utvecklar ni undervisningen utifrån skolans styrdokument och lokala utvecklingsplan. Arbetet ställer även krav på samverkan med övriga kollegor på skolan. I uppdraget som lärare krävs god förmåga att analysera elevernas behov och förmåga att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik. Du ser värdet av att erbjuda våra elever det där lilla extra. Du förstår värdet i att skapa relationer med ungdomarna även utanför ditt eget klassrum och din värdegrund utgår från skolans ledord Vi tror på dig.

Som stöd i arbetet med eleverna finns ett elevhälsoteam, som på Gullbrandstorpsskolan består av två specialpedagoger, kurator och två skolsköterskor.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med ämnesbehörighet i naturorienterande ämnen och matematik för åk 4-6.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 240805
Publicerad
2024-06-05
Ansök senast
2024-06-19

Upplysningar

  • Patricia Eliasson
    biträdande rektor
    03735-539884
  • Ulrika Agmarken
    0703-514330

Ansökan

Referensnummer
C197053 - 2024Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Medtag pass, nationellt id-kort eller personbevis tillsammans med identitetshandling, inför anställningsintervjun. Är du medborgare i ett land utanför EU/EES eller Schweiz behöver du ta med dig ett arbetstillstånd.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!