• Halmstads webbplatser

Anläggare till gatudriften

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens offentliga miljöer som gator, torg och parker samt kommunens lokaler. Vi ansvarar även för idrotts- och fritidsverksamheten genom samverkan och stöd till föreningslivet.

Arbetsuppgifter

Som anläggare på gatudriften ingår du i ett arbetslag tillsammans med åtta andra kollegor. Arbetslaget arbetar självständigt med samtliga inom arbetsområdet förekommande arbetsuppgifter. Vilket innebär att du kommer att arbeta med drift och underhåll av kommunens offentliga miljö såsom gator, cykelbanor och torgytor, så väl centralt som i kommunens ytterdistrikt. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är bland annat arbete med dagvatten, beläggningsarbete, sten- och plattsättning, besiktningar i gatumiljöer samt skyltningsarbeten. Vintertid ingår även arbetsuppgifterna snö- och halkbekämpning.

Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Du som söker har bygg- och anläggningsutbildning på gymnasienivå, alternativt en längre erfarenhet inom verksamhetsområdet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
B-körkort, svenska i både tal och skrift är krav för tjänsten.
C-körkort är önskvärt.
God fysik är en förutsättning för att klara av arbetet hos oss.

Som person är du samarbetsinriktad och har en god kommunikationsförmåga då du möter många människor i ditt arbete och därigenom representerar Halmstads kommun. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du bidrar till att hitta lösningar. Du är noggrann i det du gör och du utför ditt arbete metodiskt utifrån verksamhetens rutiner. I pressade situationer har du en förmåga att agera stabilt och fokusera på rätt saker. Vi ser gärna att du bidrar med god stämning och laganda till vårt arbetslag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Publicerad
2024-03-22
Ansök senast
2024-04-14

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C184304 - 2024Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!