Skogsarbetare, säsongsanställning

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens lokaler, infrastruktur och offentliga miljö. Vi ansvarar också för Halmstads idrotts- och fritidsverksamhet genom samverkan och stöd till föreningslivet.

Arbetsuppgifter

Har du ett intresse för skog och naturbruk? då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Som skogsarbetare hos oss bidrar du till att utveckla kommunens skogs-, natur- och rekreationsområden. Du kommer arbeta i kommunens tätortsnära skogar, naturreservat och produktionsskogar.

Dina arbetsuppgifter består framförallt av skötsel av motionsslingor och vandringsleder samt röjning. Skogs- och viltvårdsenheten har ett brett verksamhetsområde så allmän skötsel kan komma att ingå i arbetsuppgifterna. Du kommer även vara behjälplig för andra avdelningar vid behov.

Helgarbete kan komma att bli aktuellt.

Kvalifikationer

Du ska ha utbildning inom skogsbruk eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du erfarenhet av att arbeta i skogen är det meriterande. Om du har motorsågskörkort A+B, traktorvana, grönt kort, körkort BE/B96 är även detta meriterande. B-körkort är ett krav.

Då du möter många kommuninvånare i ditt arbete söker vi dig som har en serviceinriktad inställning och värdesätter ett gott bemötande. Du behöver även har en god samarbetsförmåga då arbetet sker i team. Eftersom förutsättningarna för verksamheten snabbt kan ändras krävs ett flexibelt förhållningssätt och förmåga att kunna växla arbetsuppgifter och hjälpa till där det behövs bäst för stunden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
2
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Anställningens varaktighet är 6 månader.
Publicerad
2023-03-15
Ansök senast
2023-04-09

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
TKFN 2023/00149Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!