Förskollärare till Tuvans- och Trönninge förskolor

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en förskollärare till Tuvans förskola och en förskollärare till Trönninge förskola.

Du arbetar för ett helhetstänk för förskolan och för hela vårt förskoleområde. Vi vill att du är med i en samverkan med konstruktivt, kritiskt och positivt förhållningssätt för utveckling gällande arbetslag, miljöer och arbetssätt. Förskolan arbetar med rotation, vilket innebär att arbetslagen är med strategi och kontinuitet föränderliga. Du är nyfiken, vill lära och prova nytt och blir på så vis positivt utmanad av att spegla just din verksamhet mot styrdokument och vetenskapliga grunder. Du inspireras, utmanar och utmanas av kollegiala samtal där syftet är att reflektion och analys leder till nya perspektiv. Vi har kontinuerliga nätverkande möten med pedagogiskt innehåll utifrån både teori och praktik där all personal deltar och lär tillsammans.

I Trönninge verksamhetsområde tror vi på att kollegor lär av varandra och att den unika förskolan skapas av pedagoger och förskolerektorer gemensamt!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad förskollärare.

Du förväntas vara delaktig och känna ansvar för verksamhetens organisering, genomförande och arbetsprocesser både på avdelning, enhet och område. Du kan både samarbeta i team och arbeta självständigt.

Givetvis är du både uppgifts- och samarbetsfokuserad samt bemöter barn, vårdnadshavare och arbetskamrater på ett professionellt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i relation till arbetsbeskrivningen ovan där en professionell grundattityd, förmåga att organisera, kommunicera, reflektera, och lära är av vikt.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
2
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Publicerad
2022-11-16
Ansök senast
2022-11-30

Upplysningar

 • Malin Rydhög
  Rektor
  Telefon: 076-7648821
 • Anette Lycken, Lärarförbundet
  Telefon: 0729-637312
 • Alexandra Johansson Trubarac
  Rektor
  Telefon: 072-0842894

Ansökan

Referensnummer
C112870 - 2022Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!