Undersköterskor till Snöstorps hemtjänst

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Hos oss utgår vi från den enskilde kundens behov och önskemål för att utforma vård, omsorg och service i nära samarbete med sköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Detta innebär ett omväxlande arbete med fokus på att skapa en god vardag för våra kunder.

En dag hos oss innefattar vård och omsorgsuppgifter, delegerade HSL insatser och service tillsammans med härliga kollegor. Till din hjälp har du en rad digitala hjälpmedel. Vi har digitala lösningar för att registrera våra insatser hos kunder, att signera givna läkemedel och att dokumentera i vårt verksamhetssystem och kvalitetssäkringssystem. Vi använder oss även av digitala nycklar för ett smidigt, säkert och tryggt arbetssätt. Vi tillhandahåller både automatväxlade elbilar, manuella bilar och el-cyklar som används till arbetet. Vår verksamhet bedrivs under alla veckans dagar och är förlagd under både dag samt kväll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Körkort B är ett krav för att vara aktuell för tjänsten.

Vi vill att du har en god datorvana och det är meriterande om du har arbetat i de verksamhetssystem som vi använder, exempelvis IntraPhone och Lifecare. Våra digitala lösningar i arbetet kräver att du skall kunna använda både dator och mobiltelefon.

Du är du en trygg och lyhörd person med förmåga att sätta kundens behov i centrum. Du har en god samarbetsförmåga, både med kollegor i arbetsgruppen och med våra kunder, anhöriga och samarbetspartners. Arbetet som undersköterska förutsätter att du kan ta initiativ och vara självgående. Vi vill också att du bidrar till att vår verksamhets bedrivs och utvecklas på bästa sätt. En förutsättning för att du ska trivas hos oss är också att du arbetar efter Hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden, Tillit, Respekt och Ödmjukhet.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
4
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse. Intervjuer och anställningar sker löpande.
Publicerad
2023-01-17
Ansök senast
2023-02-03

Upplysningar

  • Anna Flyckt
    Enhetschef
  • Kommunal
    Telefon: 035-138070

Ansökan

Referensnummer
HN 2023/00023Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!